Glassrekkverk – Kvalitet i alle ledd

Dato: 6 Apr 2022

Et glassrekkverk skal først og fremst være sikkert. Plastmo glassrekkverk er SINTEF-testet og oppfyller alle krav i henhold til NS3510 og TEK17.

Aluminium og herdet laminerte glass

Materialer som tåler norske forhold, er viktig. Derfor leverer vi våre stolper i aluminium. Et glassrekkverk skal også være sikkert, spesielt hvis uhellet er ute. Vi leverer kun herdet laminerte glass (sikkerhetsglass) til våre rekkverk, så glasset blir hengende igjen i elementet om det skulle knuse.  

Betong eller trekonstruksjon

Front- og toppmonterte rekkverksystem kan monteres i både betong og trevirke. Vi leverer nødvendige skruer og festemidler til begge typer av underlag. Begge systemer kan monteres opp til 10 meter fra terreng med vårt rekkverk i standardhøyde på 1 meter.

Tilpasset din terrasse

Glassrekkverket kommer i fire forskjellige farger; antrasitt, sort, hvit og aluminium, slik at du kan få det som passer deg og ditt prosjekt best. I tillegg til klare glass, kan man også velge sotet eller frostet utførelse. Glassrekkverket blir produsert etter dine mål på terrasse, slik at alle glassfelt blir like store, da får du et symmetrisk og flott resultat.

 Prøv vår beregner her: Glassrekkverk beregner

Se hvor enkelt det er å montere her: Glassrekkverk monteringsvideo.