Glassrekkverk - et sikkert rekkverk som bevarer utsikten

Dato: 19 Apr 2021

Plastmo Glassrekkverk er produsert i Norge og SINTEF-testet. Rekkverket blir tilpasset ditt prosjekt, i et tidløst og stilrent design.

Et rekkverk i glass gir både trygghet og sikkerhet, samtidig som det bevarer utsikten. Plastmo Glassrekkverk er produsert i tidløst design i fire standard stolpe farger, antrasitt, sort, hvit og anodisert aluminium. Både designet og fargevalget gjør at rekkverket passer de fleste bygg. Systemet består av solide profiler i pulverlakkert aluminium, samt 2-lags herdet laminert sikkerhetsglass i klar, frostet eller sotet.

Frontmontert eller toppmontert

Plastmo glassrekkverk leveres både som frontmontert og toppmontert. Begge systemene er SINTEF-testet, og vår standardhøyde kan montere opp til 10 meter fra terreng. I tillegg til å være en god sikring av terrasse, vil glassrekkverket også gjøre det lunere og bidra til et enda bedre utemiljø.

Beregningsverktøy og monteringsvideo

Det er utviklet både beregningsverktøy og monteringsvideoer for Plastmo Glassrekkverk, dette gjør det svært enkelt å bestille akkurat det du trenger. Når varene er mottatt vil monteringsvideoen, guide deg gjennom steg for steg. Monteringen er enkel, selv for de som ønsker å gjøre jobben selv. Du kan lese mer om glassrekkverk på plastmo.no. Kontakt din lokale byggevare for pris.

Prøv vår beregner her: Glassrekkverk beregner

Se hvor enkelt det er å montere her: Glassrekkverk monteringsvideo