Radiatorer for elektrisk varme

Dato: 27 Nov 2020

PURMO er markedsledende i land der det er kaldt, iblant svært kaldt…

Våre oljefylte elektriske ovner lages i henhold til de strengeste miljøkravene og er velprøvd i så vel eneboliger, fritidsboliger og leiegårde, samt i offentlige bygg og institusjoner.
PURMO tilbyr et stort utvalg av elektriske varmeløsninger med avansert teknikk.


En ny generasjon oljefylte elektriske radiatorer

PURMO er synonymt med komfort, noe som betyr at du kan være sikker på at dine kunder vil være mer enn tilfreds med våre produkter.

Det nye Yali utvalget har MykVarme2.0, en innovasjon som tilbyr egenartet komfort og varme.

MykVarme2.0 henviser nemlig til PURMO produkter som er fylt med vegetabilsk olje i stedet for vann. Når de varmes opp avgir de en naturlig og komfortabel strålevarme som vi kaller MykVarme2.0, takket være den elektroniske termostaten som er nøyaktig ned til utrolige 0,2°C Yali radiatorer er stille og luktfrie, og kan gi samme romtemperatur med lavere overflatetemperaturer. Dette betyr at radiatoren aldri blir for varm til å berøres, og ikke vil svi eller brenne støv som faller på den. Dessuten betyr MykVarme2.0 også en reduksjon av støvsirkulasjonen, noe som er svært gode nyheter for allergikere.

I tillegg avgir Yali en naturlig strålevarme som ikke fordamper fuktighet i luften. Alt i alt gir den et inneklima som dine kunder vil elske.


Touch E3 styring

Du kan oppleve en revolusjon i komfort og bekvemmelighet med Purmos nye pekeskjerm med Wi-Fi tilkobling. De trenger ikke lenger å komme hjem til et kaldt hus, siden de enkelt kan kontrollere Yali Digital, Parada eller Ramo fjernstyrt. Dessuten sparer man energi når man med et knappetrykk kan senke temperaturen når huset står tomt. Denne innovasjonen i innendørsoppvarming betyr at du får ytterligere en forsikring om kontrollerbar komfort.
Yali Digital [YALI D, YALI DP]

Yali Digital er utformet som en klassisk panelradiator, men med en rekke nye, moderne funksjoner. Yali Digital tilbyr utmerket temperaturkontroll, med et klart synlig display som sitter diskré i sidepanelet. Yali Digital har som tilbehør en separate pekeskjerm og kan enkelt kobles til WiFi. Også tilkobling til trådbundet eller trådløst system er mulig. Yali Digital kan enkelt oppgraderes når nye funksjoner blir tilgjengelige. Radiatoren har en praktisk åpent vindu-funksjon. Hvis temperaturen faller en viss mengde innen 30 minutter, er Yali Digital programmert til å fungere som om et vindu er åpent. Radiatoren kommer til å bli slått av helt til temperaturen når en viss grense, og deretter kommer den til å begynne å fungere igjen som om vinduet er lukket. Separat temperaturstyring av fremre og bakre panel er mulig for modeller med dobbelte paneler, noe som sikrer en mer energieffektiv funksjon.Yali Parada [YALI P]

Yali Parada har et helt glatt frontpanel og passer inn i all slags moderne innredning. Yali Parada har samme intelligente egenskaper som Yali Digital: åpent vindu-funksjonen og en digital termostat som enkelt kan kobles til trådbundet system, trådløst system eller WiFi. Separat temperaturstyring av fremre og bakre panel for bedre energieffektivitet og regulerbar største overflatetemperatur for eksempel for barnesikker funksjon er standard. Yali Parada erstatter Yali F.Langila [LAN V, LAN TR]

Langilas rene, tydelige linjer gir en svært estetisk og attraktiv følelse. Med et elegant frontpanel som omfatter det aller nyeste innen varmeteknikk, gjør Langila inntrykk i alle boliger uten å fremstå som overdrevent utsmykket. Langila har rette hjørner, noe som bidrar til det djerve formspråket.


Referanseprosjekter fra Purmo

Arctic Wilderness Lodge

Arctic Wilderness Lodge

Nybygg | Alta | 100 Mnok

Nybygg av hotell/motell som består av en bygning i Alta med 24 leiligheter på...

Kabelvåg nye barnehage og skole

Kabelvåg nye barnehage og skole

Nybygg | Vågan | 261 Mnok

Nybygg av barnehage tilsvarende 4 bygninger i Vågan på 2 etasjer. Selve byggi...