Narbonne – 1,5 millioner strålende muligheter

Dato: 11 Mai 2022

En nyskapende kombinasjon av radiatorer og konvektorer som passer overalt?

Alle prosjekter er forskjellige, og utfordringen er ofte å finne et design som passer alle behov. I tillegg til design er det viktig å finne den riktige energieffektive inneklima-løsningen for varierende behov. For det samme designet gjennom hele prosjektet, er vi stolte over å kunne presentere en av våre siste innovasjon: Narbonne. En energieffektiv varme-avgiver som passer alle rom - med mulighet for ekstremt nøyaktig kontroll. Det gir deg stor frihet i planlegging og installasjon. Narbonne har både horisontale og vertikale løsninger, i tillegg til et enormt utvalg av farger.

La oss fortelle deg mer

Naturligvis finnes Narbonne-familien i MagiCAD - og en produktdimensjonering gjør du enkelt under de respektive produktene. Vi hjelper deg gjerne med å løse dine individuelle kundebehov og -krav.

Tips fra eksperten: Reduser fotavtrykket ved å velge riktig trykklasse

Det finnes to egenskaper som Narbonne-familien innlemmer i sin design som er fordelaktige når det gjelder å redusere fotavtrykket. Den første er trykklassen for produktet som tilsvarer den mengden stål som brukes, samt selve konstruksjonen. Ved utforming av et prosjekt avgjør anleggets systemhøyde valg av trykklasse (5 bar og 8 bar). Det installerte sikkerhetsutstyret må sikre at det ikke oppstår overtrykk i installasjonen. Ettersom Narbonne finnes i to ulike trykklasser, kan det brukes til ulike systemhøyder i prosjekter. Systemets høyde fastsettes av systemets fysiske høyde i tillegg til trykket for å sikre at systemet arbeider i et relativt overtrykk i forhold til omgivelsestrykket (atmosfærisk trykk).

Eksempel: 5 bar tilsvarer 50 meter systemhøyde. Vi må imidlertid trekke av litt trykk, siden vi må sikre overtrykket i systemet. Minst 40 meters systemhøyde er når den maksimale 5-barsversjonen gjelder. I en 5-barsversjon brukes mindre stål, noe som gir mindre karbonavtrykk når det gjelder produksjon og transport. Det er også en fordel på arbeidsplassen, ettersom det er lettere å bære.

Den andre funksjonen er ventilløsningen med høy presisjon, kalt "Flamingo-innsatsen", som gir en mer nøyaktig innstilling av ønsket flytmengde. Et balansert system sparer normalt 15 % energi sammenlignet med et ubalansert system. Vi vet også at defekte ventiler fører til oversvømmelse, noe som tilsvarer mer bruk av energi for å kompensere for underflyt i andre deler av systemet.

"Finn den faktiske systemhøyden i prosjektet ditt og velg deretter riktig trykklasse for radiatoren."

Les mer her

Det er enkelt å komme i kontakt med en av våre eksperter

Referanseprosjekter fra Purmo

Arctic Wilderness Lodge

Arctic Wilderness Lodge

Nybygg | Alta | 100 Mnok

Nybygg av hotell/motell som består av en bygning i Alta med 24 leiligheter på...

Kabelvåg nye barnehage og skole

Kabelvåg nye barnehage og skole

Nybygg | Vågan | 261 Mnok

Nybygg av barnehage tilsvarende 4 bygninger i Vågan på 2 etasjer. Selve byggi...