Oppvarming og kjøling med effektiv energibruk – Vido S2

Dato: 25 Jan 2023

Med elektrisk vifte og lavt vanninnhold, varmer den svært effektivt, med minimal støy. Den slanke designen er estetisk tiltalende og har en diskret fremtoning.

I dag har både renoveringsprosjekter og nye byggeprosjekter strenge krav som hever standarden for generell effektivitet. Samtidig stilles det krav om å redusere avhengigheten av begrensede energikilder, kutte utslipp og redusere de totale kostnadene. Moderne varmesystemer er utviklet for å fungere ved betydelig lavere temperaturer for å bidra til å forbedre systemeffektiviteten, oppnå meningsfulle energibesparelser og forbedre inneklimakomforten.

Energiforbruk og design
Vido S2 har en attraktiv, kompakt design som gir høy varmeytelse selv ved lave temperaturer og lavt vanninnhold. Dette gir effektiv energibruk uten at det går på bekostning av effekten. I kombinasjon med en reversibel varmepumpe eller en separat kjølekilde, kan Vido S2 tilby både varme- og kjølefunksjoner, noe som gjør den til en perfekt løsning for både kommersiell og hjemmebruk. Vido S2 tilbyr mange installasjonsmuligheter, som montering i vegg, på vegg og i tak. Dette gir stor fleksibilitet i interiørdesign, med energieffektive fordeler. Å bruke produktet med andre lavtemperatursystemer, for eksempel gulvvarme, gir en ideell kombinasjon for optimal inneklimakomfort. Vido S2 er også den perfekte løsningen for rom som ikke brukes regelmessig, for eksempel hotellrom, gjesterom eller hobbyrom, takket være rask oppvarming.

Stille ….. Lytt
Endelig har vi en viftekonvektor som tilbyr innovative løsninger for oppvarming, kjøling og avfukting. Takket være de geniale og svært nøyaktige kontrollene gir Vido S2 optimal komfort året rundt. Den er utstyrt med en høyeffektiv DC-motor med ytelse og viftehastighet som styres ved hjelp av pulsbreddemodulering (PWM), som reduserer støy og vibrasjoner betydelig. Alle Purmo viftekonvektorer er konstruert for å redusere støynivået så mye som mulig og for å gjøre installasjonen så enkel som mulig.

Rask oppvarming og enkel installasjon
På grunn av det lave vanninnholdet fungerer den nye Vido S2 raskt og effektivt. Konvensjonelle viftekonvektorer er trege og dermed mindre effektive. Takket være den enkle designen er Vido S2 svært enkel å installere.

Høy iq-styring for smarte hjem
Vido S2 er spesielt godt egnet for moderne bygningsstyringssystemer og kan styres sentralt. Selv individuelle brukere drar nytte av den brukervennlige betjeningen. På denne måten er det også mulig å bruke avkjølingsfunksjonen om sommeren og kjøle ned rom uten å bruke klimaanlegg.

Det er enkelt å komme i kontakt med en av våre eksperter her

Teknisk brukerveiledning

Referanseprosjekter fra Purmo

Arctic Wilderness Lodge

Arctic Wilderness Lodge

Nybygg | Alta | 100 Mnok

Nybygg av hotell/motell som består av en bygning i Alta med 24 leiligheter på...

Kabelvåg nye barnehage og skole

Kabelvåg nye barnehage og skole

Nybygg | Vågan | 261 Mnok

Nybygg av barnehage tilsvarende 4 bygninger i Vågan på 2 etasjer. Selve byggi...