Plannja Trend med knekt framkant og oppdatert beslagspakke

Dato: 30 Okt 2017

Plannja Trend har vist seg å være en av våre mest populære takprofiler og ikke minst et førsteklasses platetak i nordisk design. Komplett beslagspakke med gavlbeslag, tilpasset takfot og lekkert design med bredt fargespekter er noe av det som gjør Plannja Trend så attraktivt.

Komplett beslagspakke
Til Plannja Trend tilbyr vi en komplett beslagspakke som inneholder alt du trenger til taket ditt. Beslagene er spesielt designet for å passe takets funksjon og form. Plannja Trends takfot er tilpasset bretten i framkant (type D) og har god passform og funksjon. Dette skaper et fantastisk helhetsinntrykk samtidig som takleggingen forenkles.

For bedre funksjon og design tilbyr vi en høy klikkfals med avrundede kanter som fremhever takets linjespill og et lokk som lukkes ved montering.


Gjennomtenkte detaljer med knekt framkant
Med det nye gavlbeslaget med tilpasset endelokk, samt den lille bretten i slutten av falsen (Type D), skapes et komplett tak der ingenting overlates til tilfeldighetene.

Spesialdesignet gavllokk tetter gavlen for et fullstendig uttrykk og har en diskret Plannja-logo trykket inn i stålet.Velg blant ni moderne farger
Plannja Trend finnes i hele ni ulike farger og to bredder i den slitesterke Plannja Hard Coat. Alle som drømmer om et førsteklasses platetak kan derfor virkeliggjøre drømmen med Plannja Trend.Uansett hvilken du velger er Plannja Trend et lettmontert tak som gir huset et ekstra løft.