Plannja introduserer prefabrikkerte entrétak med pene linjer

Dato: 28 Feb 2024

Plannja introduserer entrétak, tak til inngangspartiet. Foruten et basissortiment i NOBB, tilbyr vi et utvidet sortiment med andre modeller og tilvalg på forespørsel.

Plannjas entrétak kommer i en estetisk tiltalende designløsning med en rekke størrelser og utforminger. Det innovative opphengsystemet gjør monteringen enkel, samtidig som det gjør at entrétaket tåler høy belastning. Takene er dessuten laget av materialer som sikrer lang levetid og minimalt vedlikehold. Med rask og enkel installasjon, sparer du både tid og penger sammenlignet med å bygge entrétaket fra bunnen av.

Standard eller målbestilt?

Vi tilbyr fleksibilitet og valgfrihet. Du kan velge mellom standardmodeller som er designet for å dekke de vanligste behovene. Men vi forstår at enhver situasjon er unik, derfor tilbyr vi også muligheten til bestille etter mål. Det betyr at vi kan lage en løsning som er nøyaktig tilpasset dine spesifikke krav og behov. Enten du velger en standardmodell eller går for et skreddersydd produkt, kan du være sikker på at du får høy kvalitet og pålitelige produkter.

Utover produktene satt opp i prislisten vår, kan vi tilby ekstra tilbehør og tilvalg. Standard undertak er for eksempel hvit aluminium, men om ønskelig tilbyr vi undertak i samme farge som oversiden. Ønsker du spotlights, finnes de i hvit, svart og sølv.

Øvrige tilvalg inkluderer lettvegg og vannutkast til takrenne. Takrenner er som standard integrert i Plannja Entrétak, og i støttestolpen er det mulighet for integrert nedløpsrør. Takene produseres av Designtak AB, det nyeste tilskudd til Plannja og vår målsetning om å kunne tilby komplette takløsninger.

Les mer om Plannjas utvalg av entrétak og tilbehør her.