Plannja presenterer Trend 475 Aluminium i seks farger

Dato: 21 Apr 2021

Endelig kan vi presentere Plannja Trend i aluminium! Plannja Trend setter et unikt preg på både nybygg og tradisjonelle hus, nå tilbyr vi den i aluminium for ekstra tøffe miljøer.

Plannja Trend Aluminium er laget med tanke på kystnære og korrosive miljø. Skjult innfesting og klikkfunksjon gjør taket enkelt å legge. Beslagspakken gjør at du på en smidig måte får et komplett tak som gir et fantastisk linjespill over huset ditt. Plannja Trend har lenge vært blant våre mest populære takplater, nettopp fordi den kler både funkishus og mer tradisjonelle trehus.

Selv om et tak i forsinket stål klarer seg bra i mange krevende miljøer, lønner det seg å være ekstra oppmerksom hvis man bor nær havet. Kombinasjonen salt og vann er korroderende og har en utrivelig evne til å tære på ulike materialer. For et tak kan det fuktige, saltholdige miljøet være en tøff utfordring.

Fordelene med aluminium er at materialet er veldig motstandsdyktig mot både salt og sur nedbør. Hvis det for eksempel oppstår en ripe eller annen skade i aluminiumplaten, så dannes det middelbart et nytt oksidsjikt på den blottlagte overflaten.

Fordi aluminium leger seg selv på denne måten, er taket beskyttet mot korroderende angrep uansett om platene er beskyttelseslakkerte eller ikke, sier Marcus Hagström, Portfolio Manager Scandinavia hos Plannja.

Plannja Trend Aluminium finnes i i lengder opp til 6 meter. I tillegg kommer den i mange ulike farger slik at man enkelt kan matche det nye taket med resten av huset. Marcus Hagström anbefaler at alle som vurderer å legge nytt tak, også ser over takrennesystemet. Det er en viktig detalj på ethvert hus.

– Vi har takrenner i aluminium også, naturligvis i samme farger som Trend Aluminium. Sammen med taket blir det en fin og trygg helhet som beskytter huset i mange år fremover, sier Marcus.

 

Les mer om Plannja Trend Aluminium her.