Plannja Trend 275 og 475

Dato: 27 Jun 2016

 

Plannja Trend kommer i flere varianter, med bra funksjonalitet og er lett å montere. Plannja Trend er et vakkert tak i nordisk design med gjennomtenkte detaljer. Den oppdaterte klikkfalsen gir sluttresultatet et bedre design. Plannja Trend monteres uten synlige skruer ved at den ene platesiden klikkes fast og den andre festes med en skrue som skjules av neste plate. Sammen med en ny spesialdesignet beslagspakke, skaper du et komplett tak med et fantastisk linjespill over huset ditt, samtidig som funksjonaliteten er bedre og taket er enklere å montere.

Tilpasset takfot
Plannja Trend har takfot som er tilpasset det nye omlegget og har god passform og funksjon. Tilpasset skjøt følger med. Beslaget trenger ikke overlapping.

Spesialdesignet gavllokk
Tetter gavlen for et fullstendig uttrykk og har en diskret Plannja-logo trykket inn i stålet.Plannja Trend finnes i ni farger og to bredder i den slitesterke belegningen Plannja Hard Coat. Uansett hvilken du velger er Plannja Trend et lettmontert tak som gir huset ditt et ekstra løft.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår