Plannja : Ta en titt på siste Trend fra Plannja!

Dato: 7 Feb 2012

 

Nå kan du sikre deg siste trend innen tak – Plannja Trend. Platen er enkel å montere, og utseendet tar deg med tilbake til klassisk og tradisjonsrikt blikkenslagerhåndverk.
Ved at den ene platesiden klikkes fast, mens den andre siden festes med en skrue som skjules av neste plate, unngår du synlige skruer.
Taket passer både moderne funkishus og mer tradisjonelle hus, i tillegg gjør fargeutvalget at man lett kan skape spennende kontraster eller harmoni med fasaden på huset.

- Etterspørselen etter denne typen tak har økt i det siste, ikke minst blant arkitekter og de som bygger eller renoverer funkishus.
Men Trend er en takplate for alle typer hus. Den er like enkel å legge som takpannene våre og har lang holdbarhet, sier Trond Ivar Johansen, administrerende direktør i Plannja AS.

Plannja Trend selges, akkurat som andre Plannja-tak, via forhandlere. Det er med andre ord ikke lange veien til et tidsriktig og samtidig klassisk tak.
Den hendige huseier legger kanskje taket selv, andre lar en håndverker gjøre jobben.
Plannja Trend er belagt med det slitesterke og holdbare belegget Plannja Hard Coat og kommer i fem farger; svart, mørk rød, brunrød, mørk sølv metallic og sølv metallic.

For mer informasjon kan du kontakte din nærmeste forhandler eller besøke www.plannja.no.

 

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår