Plannja Modern – Nå med knekt framkant

Dato: 20 Okt 2015

Plannja Modern finnes nå med knekt framkant

Et løft innen skandinavisk design. Passer både funkishus og mer klassiske hus- og takstiler. Takets profilerte linjespill gir huset et unikt og moderne uttrykk. Profilen kan fås med knekt framkant, for en pen og funksjonell montering sammen med Plannjas spesialdesignede takfotsbeslag. Plannja Modern er belagt med slitesterke Hard Coat og er tilgjengelig i flere farger.

Om Plannja Modern:
Plannja Modern selges akkurat som andre Plannja-tak, via byggevareforhandlerne. Alle som drømmer om et førsteklasses båndtekkingstak kan derfor enklere virkeliggjøre den drømmen. Den hendige huseier legger taket selv, andre lar en håndverker gjøre jobben. Plannja Modern er belagt med holdbare Hard Coat og kommer i seks forskjellige farger: svart, grafittgrå, mørk rød, mørk sølv metallic, sølv metallic og hvit.

For mer informasjon kan du kontakte din nærmeste forhandler eller besøke www.plannja.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår