Plannja - en GreenCoat®-partner

Dato: 15 Nov 2019

GreenCoat® er SSABs varemerke for innovative og miljøvennlige lakkerte stålløsninger til tak, fasader og takrennesystem. Det er et unikt og patentert system der svensk rapsolje erstatter en stor del av fossilt løsningsmiddel i belegget, noe som gir byggeindustrien større mulighet til å agere miljøbevisst. Nå har SSAB gjort Plannja til GreenCoat®-partner i Skandinavia.

Nordisk kvalitetsstål til alle klimaer og en grønnere livsstil.
GreenCoat®-produkter brukes i stor utstrekning innen bærekraftig arkitektur takket være sitt brede utvalg av farger og belegninger med rapsolje. De fleste av Plannjas stålprodukter er produsert av premiummaterialet GreenCoat®, Nordisk lakkert kvalitetsstål.

Det grønne i GreenCoat® kommer fra svensk raps.
De fleste GreenCoat®-produktene har et overflatebelegg som baseres på Bio-based Technology (BT), noe som betyr at store deler av løsningsmiddelet i lakken har blitt erstattet av plantebaserte alternativer. Den unike BT-belegningen er patentert i hele verden og gir ikke bare miljøfordeler, men også bedre ytelse. GreenCoat®-sortimentet med lakkerte produkter er per nå det grønneste alternativet for tak, fasader og takrennesystem som finnes på markedet.

40 år med global testing i de hardeste værforhold
Alle GreenCoat®-produkter har gjennomgått omfattende testing av UV-stabilitet og korrosjonsmotstand i autentiske utendørsmiljøer. Alle produkter leveres med en heldekkende funksjons- og ytelsesgaranti. Det er en garanti i tilfelle korrosjon, som rust og hvitrust, samt bleking og andre feil på finishen.

Les mer om GreenCoat® sine testegenskaper her.