Nyhet fra Foss – Foss Vaskerom

Dato: 14 Okt 2020

Foss utvider sitt sortiment og lanserer høsten 2020 en egen kolleksjon for vaskerommet. Innred og få orden med smarte løsninger og praktiske seksjoner - Fleksible moduler som kan settes sammen etter ditt behov, enten vaskerommet er lite, mellomstort eller stort.

Spafølelsen på vaskerommet

Vi ønsker at vaskerommet skal være et rom for velvære – Ta velvære også inn på vaskerommet. Med vår nye kolleksjon Foss Vaskerom kan du innrede med funksjonelle og praktiske møbler tilpasset ditt behov. Hvorfor ikke kombinere badet med vaskerom? Foss Vaskerom kan kombineres med Prosjekt46 som leveres med fronter i samme utførelse.

 

Ny kolleksjon
Foss Vaskerom består av skap i bredde 40-50-60-80. Alle seksjonene leveres ferdig sammensatt med hvite skrogsider og løse fronter i utførelsene Sort matt, Skygge og Hvit inkludert krom håndtak. For å skape en helhet på vaskerommet tilbyr vi også dekksider og sokkel i samme utførelse som frontene. Velg mellom innredninger med benkeplater i Hvit eller Lys eik utførelse.

 

Praktiske løsninger

Vår vaskeromsinnredning gir stor fleksibilitet og kan dekke mange behov. Sett sammen ulike moduler slik at du får vaskerommet du drømmer om;

 • Skittentøyskap med tre romslige trådkurver. Tanken er å forenkle sorteringen, men trådkurvene kan gjerne benyttes til annen oppbevaring.
 • For å komplettere vaskesøylen:
  • Underskap med romslig skuff for oppbevaring med benkeplate
  • Overskap med samme dybde som vaskesøylen
 • Overskap i tre bredder 40-50-60 med to regulerbare hyller
 • Underskap i bredde 50-60-80 med regulerbar hylle. To støtteben med skrogfeste inkludert.
 • Underskap B40 med to trådkurver og uttrekkbart strykebrett med trekk. Trekket kan også bestilles separat.
 • Høyskap med dør og inntrukne hyller – praktisk for oppbevaring av kost/støvsuger.
 • Sokkel, Oppheng for støvsugerslange, festeklips for kosteskaft, avfallsbeholder, oppheng strykejern leveres som tilleggsutstyr.

 

Norsk møbelproduksjon
Gjennom 50 år har Foss Fabrikker/ Foss Bad opparbeidet uvurderlig erfaring og kunnskap om møbelfaget, og vi er stadig på jakt etter smartere løsninger. I kombinasjon med at dette lar oss opprettholde norske arbeidsplasser, gir det langsiktighet for våre kunder. Møblene leveres med 10-års garanti mot produksjonsfeil.