Møbelnyheter fra Foss designet for prosjekter

Dato: 18 Sep 2020

Foss tilbyr en egen møbelkolleksjon for rehabiliterings- og nybygg prosjekter. Prosjekt46 – Klassisk, stilrent design til konkurransedyktige priser. En møbelserie som appellerer bredt uten å kompromisse på kvalitet og funksjonalitet. Kolleksjonen er nå fornyet med tidsaktuelle utførelser.

Norsk design med kvalitet som varer
Gjennom 50 år har Foss Fabrikker/ Foss Bad opparbeidet uvurderlig erfaring og kunnskap om møbelfaget, og vi er stadig på jakt etter smartere løsninger. I kombinasjon med at dette lar oss opprettholde norske arbeidsplasser, gir det langsiktighet for våre kunder.

Ny kolleksjon
Møbelkolleksjonen Prosjekt46 som leveres i bredde  60, 80, 100 og 120 cm er tilgjengelig i tre utførelser - Sort matt, Skygge og Hvit. Sort har vist seg å være den nye trendfargen på baderomsmøbler høsten 2020.  Den grå utførelsen, Skygge , balanserer uttrykket i miljø som ønsker å fremheve naturlige elementer som betong og tre.  Hvit for dem som ønsker et klassisk og tidløst design.

Vi opplever at skrog og fronter i lik utførelse gir merverdi for kundene ved valg av denne kolleksjonen.  Dette i kombinasjon med en prisgruppe for alle utførelsene, og større utvalg av servanter, samt sidemøbler som speilskap/høyskap gjør dette til en komplett møbelpakke for baderommet. Speilskapet har ferdigmontert stikkontakt og to glasshyller. Servantskapet leveres ferdig sammensatt med påmonterte fronter og har god plass i bakkant for gjennomføring av rør.

10 års garanti på møbel og lokal produsent gir trygghet for levetid. Kolleksjonen lages av fuktbestandig spon. Med fabrikk på Birkeland produseres møbler på bestilling og leveres til byggeplass med kort leveringstid.

Norsk møbelproduksjon
Våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Ved å følge prosessen fra idé til ferdig møbel, kan vi sikre at design blir ivaretatt og at sluttresultatet er av høy kvalitet. I dag ligger produksjonen i krysningspunktet mellom de gode idéene og det ypperste innen moderne produksjonsteknologi, og virksomheten Foss Fabrikker er ISO-sertifisert etter NS-EN ISO 9001 Kvalitet- og 14001 Miljø-standard. Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design, og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland—ett møbel av gangen.