Nyhet! Nye bolleservanter fra Fossbad

Dato: 6 Feb 2023

I år lanserer Fossbad tre lekre bolleservanter i tre helt forskjellige stiler, slik at du garantert finner en servant som passer til ditt bad.

Lenge leve badet!
På et tidspunkt trenger badet en fornyelse. Da gjelder det å velge materialer som er holdbare og som står seg over tid. Fossbad har valgt ut tre bolleservanter i klassiske materialer, farger og fasonger.

Roma bolleservant er selve statement piece til ditt baderom
Med sitt vakre fargespill og organiske fasong, er dette en servant du kommer til å bli helt betatt av. Bolleservanten er ekte marmor, et klassisk naturmateriale som aldri går av moten, spesielt ikke på badet. Med riktig pleie blir den bare finere med årene. Og fargen? Beige selvfølgelig.

Du finner Roma bolleservant her

Amor bolleservant er kjærlighet ved første blikk
Denne tidløse, men samtidig tidsriktige bolleservanten er som et smykke til badet. Tilfør baderommet en av de seneste trendene, nemlig farget brunt glass. Bolleservanten har en eksklusiv sotet bruntone, som vi kommer til å se mye av fremover.

Med sin blanke og elegante overflate, står Amor nydelig som en kontrast til matte overflater som mørke og lyse tresorter.

Klikk her for Amor bolleservant

Monaco er moderne, elegant og formfull
Denne sorte porselensservanten har vi skikkelig troen på. Mørkt, maskulint og elegant design som passer ekstra godt sammen med servantskap i mørke og eksklusive tresorter som valnøtt og sort eik.

Monaco er firkantet med en slank kant på kun 5 mm. En lekker løsning til små bad, takket være dens kompakte størrelse. Den er også motstandsdyktig mot riper og skader.

Se veiledende pris på Monaco bolleservant her

Made in Birkeland med stolthet
Med servanter, baderomsspeil og baderomsmøbler fra Fossbad har du pusset opp for flere år fremover. Baderomsmøblene fra Fossbad er produsert på Foss Fabrikker på Birkeland, og har en unik kvalitet som gjør at de varer i generasjoner.  

Les mer om hvordan baderomsmøblene til Fossbad blir produsert her