Kom og besøk FOSSBAD på House Of Builders!

Dato: 11 Okt 2021

Fossbad har nå showroom på bygge- og interiørbransjens nye møteplass, House of Builders!

Her har vi utstilt våre innredninger i kreative og inspirerende miljøer, slik at du lettere kan se deg ut de baderomsproduktene som passer hos deg. Ellers finner du selvsagt våre møbler utstilt hos en av våre forhandlere.

Vi hjelper deg å planlegge baderomsinnredningen
Baderomsinnredningen kan være veldig definerende for et bad. Å pusse opp et bad er ofte en vanskelig, tidkrevende og kostbar affære - og det kreves planlegging for å finne de smarteste løsningene, samtidig som du holder deg innenfor budsjettet. 

Vi har troen på at det å kunne se og teste møblene våre i et innovativt showroom, gjør denne prosessen både enklere og gøyere. Ta gjerne kontakt med oss på telefon +47 37 28 10 00 eller mail foss@fossfabrikker.no, så kan vi ordne det slik at en av våre dyktige selgere møter deg for personlig hjelp og veiledning! 

Kom og se våre nyheter på HOB
Akkurat i disse dager lanserer vi en ny møbelkolleksjon, med navnet New Block.

Dette er en videreutvikling av vår Block fra tidlig 2000-tallet, nå i et mer naturnært og eksklusivt design. Det at møblet bygger i bredden, gir et luftig uttrykk og en illusjon av et større baderom. Møblene kommer i Sort eik og Eik Struktur.

Vi er også veldig fornøyde med vår nye Garasjeinnredning, som i likhet med alle våre møbler, er bygget opp av svært fuktbestandige sponplater. Det gjør at den tåler det fuktige klimaet det er i garasjen.

Har du ikke mulighet til å besøke oss på House Of Builders med det første, så ta gjerne en titt på våre møbelserier via vår nettside her!

Bygg reis deg
Besøk oss under Bygg Reis Deg 20.-23. oktober. Enten på Lillestrøm stand D02-17, eller
House of Builders, Brobekkveien 107B.