Nye nyanser i Classic Nouveau Collection

Dato: 29 Feb 2016

Fire nye farger har kommet til i vår populære Classic Nouveau collection – en varm hvit, en jordfarget grå, en livlig brun og en dynamisk mørk brun. Alle med en elegant børstet overflate som løfter frem den naturlige marmoreringen og strukturen i treet.

De fire nyhetene er et resultat av hvordan vi ser trendene i gulvmarkedet utvikles. De lyse nøytrale hvite og grå tonene fortsetter å vokse i popularitet og vi legger nå til nye farger for å forsterke vårt sortiment. Som en trend til det nøytrale forventes de rike og mørke nyansene å vokse i de kommende årene. Med de nye mørke fargene forbereder vi vårt sortiment til denne forventede dreiningen.

Gulvene er matt lakkerte og børstet som gir en sterkere trefølelse. Samtidig er overflaten slitesterk og enkel å vedlikeholde. Å bibeholde den naturlige trefølelsen har vært viktig under prosessen i denne produktutviklingen. En ny måte å bygge opp overflatebehandlingslagene og en lav glansgrad i kombinasjon med en liten børsting fører disse produktene til et nytt nivå.

Gulvene i Classic Nouveau Collection er produsert i vår fabtikk i Nybro og har alle Kährsgulv sine vanlige egenskaper som høyeste kvalitet, sammenføyningen Woodloc® 5S og 30-års gjennomslitasjegaranti.

For mer informasjon og produktbilder, kontakt:
Leif Ivar Vangerud
Tel.: +47 23 22 67 00
Mail: leif-ivar.vangerud@kahrs.com