Ser du etter et slitesterkt gulv som er enkelt å vedlikeholde og installere?

Dato: 10 Jan 2024

Da tror vi at vår fargerike Quartz-serie vil være en utmerket løsning, og i tillegg så bidrar det til å fremme kreativitet i offentlige rom.

Quartz-serien er egnet for områder innen utdanning, helsevesen, butikkinnredning og andre offentlige rom. Fokuset er holdbarhet, bærekraft og brukevennlig installasjon. Med mange alternative design å velge mellom, bidrar denne serien av spenstige gulv til å skape en spesifikk atmosfære gjennom design som fremmer kreativitet eller læring. Kährs Quartz leveres i en rekke flisformer og formater. Mosaic – grove spetter, Tema – mindre størrelse på spettene, Uni - ensfargede og Lines - linjedesign. Disse alternativene, kombinert med en rekke farger å velge mellom, betyr at vår Kährs Quartz-serie gir den ultimate friheten til kreativitet.


Mosaic


Tema


Uni


Lines

SKILLER SEG UT MED FARGER

Den visuelle komponenten nummer én som folk husker best når de er i et nytt miljø, er farger. Farger øker gjenkjennelsen med opptil 80 %, og farger kan hjelpe deg med å skille deg ut i mengden. Den nye, dristigere fargepaletten til Quartz tilbyr et bredt fargespekter, fra tradisjonelle farger til iøynefallende alternativer, for kreativt bruk for å øke nysgjerrigheten i offentlige rom.

HOLDBAR OG PÅLITELIG

Quartz er en produktserie med mer enn 60 års produksjon i Finland og med vellykkede installasjoner over hele verden. Våre kvartsfliser er installert i alle slags miljøer som har én ting til felles: behovet for et tøft, sterkt og lettstelt gulv med god miljøkarakter. Kvartsflisene gir et meget holdbart alternativ på grunn av hardhet og utmerket innrykksmotstand. Statisk belastning testes ved 3500 psi.


Bildet er fra Geneva High School (USA)

ET SUNT OG BÆREKRAFTIG VALG

Quartz-produktserien er laget av kvartssand, plast, mineraler og tilsetningsstoffer, og opptil 96 % av ubrukte materialer resirkuleres tilbake til produksjon. Produktet inneholder 7% biobasert materiale og er fri for ftalater. Quartz har siden 2020, en Health Product Declaration (HPD). VOC-utslippet er klassifisert som ekstremt lavt, og Quartz har blitt tildelt FloorScore inneklimasertifikat samt den beste M1-klassifiseringen av byggematerialer. Ved hjelp av kvartssand har vi gjort materialet så holdbart og langvarig som mulig for å forlenge livssyklusen.

Bildet er fra Geneva High School (USA)

BRUKSOMRÅDER

Kährs kvartsgulv anbefales til bruksområder som butikker og varehus, kontorer, undervisningslokaler og industrilokaler. Utvalget av komprimerte kvartsfliser er egnet for de mest krevende bruksområder med høy trafikk. Ved å kombinere holdbarheten til kvarts med designmulighetene i størrelser og farger, er serien et godt valg, spesielt innen utdanning hvor det er svært viktig å skape inspirerende områder.

Referanse for Quartz:

Gekås Ullared – ligger ca 30000m2 med Quartz