Nye Katepal produkter! Sveisepapp med unike egenskaper!

Dato: 10 Apr 2019

Vi har gleden av å introdusere to nye produkter i vårt sortiment! Produkter som vi har troen på i disse dager og som vi er stolt av å kunne levere!

Tupla Rotbestandig
Tupla Rotbestandig er en sveisepapp som er utviklet for grønne tak. Den fungerer som et beskyttelseslag for at røtter ikke skal trenge gjennom taket.

Med sine mekaniske egenskaper og den gode kvaliteten vi har tatt med fra ”Tupla” sveisepapp, gjør dermed Tupla Rotbestandig til en av de sterkeste løsningene på markedet!

Tupla Lessnox
Tupla Lessnox er et produkt som er utviklet for å bidra til et renere miljø. Denne sveisepappen har egenskaper som skal hjelpe til å rense miljøet for skadelige nitrogenoksider. Den skal bryte disse oksidene før det treffer jorden.

Hvordan den fungerer:

1. I luften ligger det skadelig nitrogenoksider. Disse kommer av Industri, trafikk og kullforbrenning. Oksiden er skadelig å puste inn, spesielt for små barn.

2. Nitrogenoksiden reagerer med vann og danner syrer som

forårsaker sur nedbør. Det vil si at regnet tar med seg nitrogenoksiden ned på jorda.

3. Men om nedbøren treffer et tak med Tupla lessnox vil nitrogenoksiden brytes ned før det renner ned til jorda. Tupla Lessnox inneholder titandioksid som bryter ned nitrogenoksid til ufarlige nitrater. De nye nitratene virker i miljøet som vanlige plantenæringsstoffer.