Sveisepapp

Dato: 18 Jan 2021

Tupla

Tupla sveisepapp er et ett-lags takbelegg for anvendelse på flate tak, terrasser, balkonger etc. og alle slags tak med minimum takfall 1,5° (1:40). Benyttes til nybygg eller omtekking av gammelt takbelegg. Tupla egner seg også som øverste lag i en to-lags tekking.

Tupla er et kraftig ett-lags takbelegg som har alle nødvendige egenskaper; høy styrke og stor smidighet, og er således i stand til å tåle de mest ekstreme værforhold. Tupla sveisepapp er godkjent til bruk på ubrennbare underlag.

Tupla FR

Tupla FR sveisepapp er et ett-lags takbelegg for anvendelse på flate tak, terrasser, balkonger etc. og alle slags tak med minimum takfall 1,5° (1:40). Benyttes til nybygg eller omtekking av gammelt takbelegg. Tupla FR egner seg også som øverste lag i en to-lags tekking. Tupla FR festes mekanisk i omlegget som sveises med varmluft eller gassflamme.

Tupla FR er et kraftig ett-lags takbelegg som har alle nødvendige egenskaper; høy styrke og stor smidighet, og er således i stand til å tåle tøffere værforhold. Tupla FR sveisepapp er godkjent til bruk på alle underlag.


Tupla Antiroot

Tupla Antiroot er et SBS-modifisert ett-lags takbelegg for grønne tak med tykkelse og styrke som garanterer tetthet selv under usedvanlig krevende forhold.

SBS elastomerasfalt sammen med en flerlags spesial stamme gir en god mekanisk styrke og god elastisitet. Produktets underside har en ekstra klebende asfalt for optimalt feste. Produktet beskytter mot røtter og er testet iht EN 13707 og EN 13948 standarder.Tupla Lessnox

Katepals LESSNOX®-granulater hjelper til med å bryte ned skadelig nitrogenoksid fra luften. Nitrogenoksid forekommer f.eks fra trafikk og industriutslipp. LESSNOX®-granulatene fungerer som katalysator i en reaksjon der UV-strålene bryter ned skadelig nitrogenoksid til plantenitrater. Nitratene skylles ned av taket med regn og fungerer da som ernæring for vegetasjon.Bromembran

Bromembran er spesielt beregnet til bruk som ettlags overdekket vanntrykksmembran, som for eksempel i terrassedekker, parkeringsdekker, broer og jord- dekkede konstruksjoner. Membranen legges alltid på et fast underlag, og den brukes normalt som kontaktmembran med helsveising til underlaget. Membranen legges på betongunderlag og underlaget primes. Veiasfalt kan legges ut direkte på membranen.