Katepal takshingel

Dato: 26 Jun 2023

Katepal elastomer bitumen takbelegg gir selvbyggeren tilgang til profesjonell kvalitet. Katepal tilbyr materialet som brukes av proffene til selvbyggerne, i et stort utvalg med forskjellig design og farger. SBS elastomer bitumen er et virkelig overlegent materiale.


Classic KL
Classic KL er en takshingel med tradisjonell form og en ren farge. Den passer like godt til både nye hus og oppussingsprosjekter. Classic KL kommer i fem farger.


Jazzy
Et tak med et livlig preg Jazzy-shingelen har en kjent fasong men en ny type farger. Ved hjelp av Jazzy kan du skape et interessant og variert visuelt preg på taket ditt. Du kan velge mellom fem forskjellige farger.


Katrilli
Klassiker med nye krydder Katrilli-takshingelen har den kjente shingel fasongen, men det som er spesielt med Katrilli er at den har en skyggeeffekt.


Rocky
Den spesielle måten vi skjærer og lager Rocky-shingelen på samt de spesielle fargene, gir taket ditt et mangfoldig preg. I Rocky har vi et overlegent fargeutvalg, her er det mange forskjellige farge å velge mellom!


Ambient
Dette taket skiller seg ut! Ambient-shingelen er en shingel med et utseende som er annerledes enn mange av de andre alternativene på markedet. Når det gjelder montering og bruksegenskaper er Ambient av den godt kjente Katepal-kvaliteten.


3T
Denne klassiske takmodellen med rene linjer er det mest populære bitumentaket i mange land – og nå er det endelig tilgjengelig også i Norge. Når det gjelder tekniske egenskaper er 3T av den kjente Katepal-kvaliteten: lett å montere, solid og praktisk.


Forte
Forte er en ny type shingel med spesiell form og farge! Tre fargevalg som kombinerer flere farger!


Mansion NYHET!
Dobbelt-lag shingel av en ny generasjon! Den nye shingelen har et tredimensjonalt utseende. Sammenlignet med tradisjonelle shingelen, er Mansion større og mer imponerende. Dobbelt-lags shingelen gjør et solid og holdbart tak, blir ikke skadet av kvister eller kongler som faller ned på taket. Hvis du vil ha en imponerende og flersjiktet vanntett struktur for taket ditt, velger du Mansion.