MøreRoyal® tretak

Dato: 15 Des 2021

MøreRoyal tretak er vakre, varige og miljøvennlige, og tilgjengelig i flere varianter med et klassisk eller moderne uttrykk. Et spennende valg til hus, hytte - og større prosjekter.

Hvorfor velge MøreRoyal tretak?

 


Foto: Lediard Foto AS

Taket er naturlig nok den mest utsatte delen av bygget med påvirkning fra regn, vind, sol og stadig skiftende temperaturer. MøreRoyal er derfor et svært godt valg når tekkematerialer skal velges, med lang holdbarhet og ekstrem råtebestandighet som noen av produktfordelene. MøreRoyal tretak er vakre, varige og miljøvennlige, og MøreRoyal-behandlingen gjør at treet ikke suger vann, er lett i vekt og raskt å legge. Sammenligner du tretak med andre naturtak i torv eller stein vil du finne at tretak er et godt alternativ også prismessig.

Les mer om egenskapene til MøreRoyal her
Les mer om MøreRoyal tretak her

Tretak – i klassisk eller moderne stil


Foto: Lediard Foto AS

Et klassisk MøreRoyal tretak har over- og en underligger og det visuelle uttrykket til et klassisk, tradisjonelt tretak. Det har spor på den ene siden som skal drenere ut vannet som kommer inn mellom over-/ og underligger. Takbordet kan snus og vendes, og brukes som både overligger og underligger. Finnes i dimensjonen 21×148.


Foto: Torstein Greni

Et moderne MøreRoyal tretak er falset med en helt annen profil enn de tradisjonelle tretakene. Bordene blir liggende ved siden av hverandre og gir en homogen flate med bare 4-5 mm spalte mellom bordene, og et mer moderne uttrykk. Bordet er fullt vendbart med sawcut finish på begge sider. Dette tretaket er en del av Concise Collection, en serie produkter tilpasset moderne arkitektur med rette linjer, skarpe kanter og et renere design. Finnes i dimensjonene 28×123 og 28×148.


Foto: Marit Kvaale

Referanseprosjekt: Fýri Resort


Foto: Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som består av Fýri Resort og Fýri Tunet. Fýri Resort er et topp moderne konferansehotell plassert mellom alpinanlegget og sentrum i Hemsedal, og Fýri Tunet består av 24 nye leiligheter i to frittstående hus i nær tilknytning til hotellet. Talgø har levert et klassisk tretak i MøreRoyal brun til prosjektet Fýri Hemsedal.

Les mer om MøreRoyal tretak her

INFORMASJON – Fýri Hemsedal

Kategori:
Adresse:
Byggherre:
Entreprenør:
Arkitekt:
MøreRoyal®:
Dimensjon:
Farge:
Ferdigstilt:

Hotell / Leiligheter
Hemsedal
AB Invest A/S (Buchardt)
HENT AS
Nordic Office Of Architecture
Tretak
Tretak 19×148 med over/underligger
RB.10 brun
2019

Mer om produktet Tretak

Tretak

MøreRoyal tretak er vakkert, varig og miljøvennlig. Vi har et godt utvalg med flere varianter, også takbord med strammere linjer og et mer moderne uttrykk. Royalimpregneringen gjør at treet ikke suger vann og blir derfor lett i vekt og raskt å legge.

Taket er naturlig nok den mest utsatte delen av bygget med påvirkning fra regn, vind, sol og skiftende temperaturer. MøreRoyal er derfor et svært godt valg, med ekstrem råtebestandighet som en av produktfordelene.Kataloger
Dokumentasjon
BIM-objekter

Referanseprosjekter Talgø

Alta omsorgssenter

Alta omsorgssenter

Nybygg | Alta | 591 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger tilsvarende 5 bygninger i Alta med 168 leiligheter p...

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Vannkunsten, Bispevika

Vannkunsten, Bispevika

Nybygg | Oslo | 739 Mnok

Nybygg av boligkompleks tilsvarende 9 bygninger i Oslo med 215 leiligheter på...

Vestnes Sjøpromenade

Vestnes Sjøpromenade

Nybygg | Vestnes | 5-10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Vestnes. Selve byggingen startet oktober 2...