Møreroyal® - Til hele uterommet

Dato: 15 Mai 2020

Stadig flere velger vedlikeholdsvennlig MøreRoyal® til terrassen

MøreRoyal® er førsteklasses, ferdig behandlede materialer klare for montering. Materialene er dobbeltbehandlet, noe som innebærer at de både er trykkimpregnert og kokt i olje under vakuum. Det gir terrassebord med unike egenskaper, perfekt for både privat- og proffmarkedet.

Kontakt oss på telefon 71 65 80 00 eller pr. epost.

«Vi ser at stadig flere ønsker å «kjøpe» seg fritid, og ønsker å investere i terrassematerialer som er vedlikeholdsvennlige og har lang holdbarhet. MøreRoyal® er både trykkimpregnert og kokt i olje. Materialene er derfor svært formstabile, har ekstremt god råtemotstand, samtidig som de krever lite og enkelt vedlikehold. Det er argumenter som gjør valget enkelt for mange.»

Brynjar Ansnes Moe, Salgssjef – Talgø MøreTre AS

Hvorfor velge terrassebord i MøreRoyal®?


 1. Terrassebord klare til bruk
 2. MøreRoyal® terrassebord er førstesorterte materialer som er klare til montering uten ytterligere toppstrøk. I MøreRoyal®-prosessen blir materialene behandlet på alle sider, slik ivaretas treets egenskaper uansett ytre påvirkning. Materialene kan monteres sommer som vinter, noe som gir stor grad av fleksibilitet.

 3. Formstabile materialer gjør monteringsjobben enkel
 4. Behandlingen MøreRoyal® gir materialene egenskapene mindre vridning, krymping, svelling, sprekking og flising, noe som er perfekt når man skal bygge terrasse, der formstabilitet er avgjørende.

 5. Markedets beste råtemotstand – også på terrasse
 6. Materialene er behandlet på alle sider slik at man oppnår en ekstrem råtebeskyttelse. Behandlingen kapsler inn impregneringen i treet og sørger for beskyttelse overalt, også inn mot konstruksjon. Dette gjør at argumentet om råtefrihet står sterkt for et MøreRoyal®-produkt.

 7. Terrasse som krever lite og enkelt vedlikehold
 8. En terrasse vil alltid utsettes fra ytre påvirkninger som lys, varme, kulde, regn, fukt og ulike typer mikroorganismer. Det årlige vedlikeholdet i form av grundig rengjøring er derfor avgjørende for å beholde et vakkert utseende lengst mulig. MøreRoyal® kan fint stå i 6-7 år uten noen form for etterbehandling. I disse årene blir det en kosmetisk vurdering om man ønsker å etterbehandle.

  Se komplett FDV for mer informasjon om vedlikehold av det enkelte produkt.

 9. Miljø i fokus
 10. MøreRoyal® er vurdert til å ha en svært god miljøprofil basert på bransjestandarden ECO-product, og brukes derfor hyppig i BREEAM-sertifiserte bygg. Vårt PEFC-sertifikat dokumenterer bruk av bærekraftig råstoff, og vi har miljødeklarasjonen EPD på våre materialer.

Hvilke valgmuligheter finnes innen MøreRoyal®?

Selv om materialenes kvaliteter og egenskaper er det aller viktigste, er det også lurt å tenke på at terrassen skal stå i stil med resten av huset. Mens noen terrassebord passer best til den klassiske stilen, har det også kommet terrassematerialer som er tilpasset moderne hus og boliger på markedet de siste årene. Terrassebord kommer i mange former og fasonger, det samme gjelder for dobbeltbehandlede terrassebord i MøreRoyal®.


DUO har en glatt og en rillet side. Dette gir flere valgmuligheter med hensyn til personlig smak og designønsker. Rillet side er definert som A-side, men begge sider gir godt resultat. Er du ekstra kreativ kan du kombinere dimensjoner og lage egne mønster eller omramminger.

Les mer om MøreRoyal® DUO her


UNO selges som rillet. B-siden uten rill kan legges dersom du ønsker det, men produsenten kan ikke garantere for det kosmetiske utseendet på grunn av muligheten for strømerker. UNO er ferdig fargesatt i en nydelig, transparent gråfarge som fungerer like godt til den moderne bolig som til hytta.

Les mer om MøreRoyal® UNO her


Concise Collection® er en serie med produkter spesialutviklet for moderne arkitektur. På terrassebordene i Concise Collection® er alle buede linjer og runde kanter fjernet. Terrassebordet er glatt og med et moderne formspråk. Overflaten har en «sawcut» finish, ikke ulikt en børstet overflate. Dette gir en jevn og fin overflate som er behagelig å gå på og som samtidig gir et eksklusivt preg.

Se vår film om Concise Collection®
Les mer om terrassebord i Concise Collection® her
Les vår brosjyre om Concise Collection® her


Halvor Bakke anbefaler MøreRoyal®

Talgø MøreTre har de siste årene vært samarbeidspartner og leverandør til TV-programserien «Eventyrlig oppussing» på TV3, der Halvor Bakke er programleder og designer. «Med MøreRoyal® får du en vakker, ferdig fargesatt terrasse med lang levetid. Det var viktig for meg for mine valg på hytta og hjemme på småbruket på Trae», sier Halvor Bakke, som fra 2020 er MøreRoyal®-ambassadør.

Se film – Halvor Bakke: Valg av terrasse
Se film – Halvor Bakke: Klassisk terrasse
Se film – Halvor Bakke: Årets trend innen terrasse

Les mer om Halvor Bakke og valg av terrasse

 

 

 

Årets trend innen terrasseI samarbeid med Halvor Bakke lanserer MøreRoyal® nå et helt nytt terrassekonsept i serien Concise Collection®, et lektegulv for den moderne bolig. Et lektegulv består av lekter brukt som terrassegulv, alene eller i miks, noe som gir et nytt og mer spennende uttrykk. Perfekt for den som ønsker et enklere og mer moderne design.

Se vår film om lektegulv
Les mer om årets store trend: lektegulv

Talgø PlusConcept – hagestue eller bod med enkle grepFilm om Talgø PlusConcept

Talgø PlusConcept er et byggesystem til hagen og uterommet. MøreRoyal® hagestuer og uteboder dekker de fleste behov, enten du ønsker å nyte flere kvelder ute gjennom året eller om du trenger mer lagringsplass.

Et design som appellerer til mange

Talgø PlusConcept er arkitekttegnet av NOA ByggDesign, og er preget av god estetikk. Designet passer godt inn i ulike miljøer enten det er ved eneboliger i byggefelt, ved hytta på fjellet eller ved sjøen, i parker og friområder, ved offentlige bygg og næringsbygg eller i andre settinger.

Enkelt å montere – gjør det selv på én dag

Systemet er basert på ferdigbygde elementer konstruert for enklest mulig montering, slik at en privatperson med hjelp av en håndlanger fint kan gjøre jobben selv. Estimert byggetid på et middels stort byggesett er én dag!


Bygg din egen hagestue på nett

Se vårt store utvalg av hagestuer og uteboder på talgo.no, eller design din egen med vår 3D byggmodul. Vår byggmodul er både enkel og selvinstruerende - ingen krevende nedlastinger eller pålogginger. Gå inn i din nettleser og start byggingen på byggmodul.talgo.no.

Se vår film om Talgø Byggmodul
Se vår brosjyre om Talgø PlusConcept

Slik tar du vare på en MøreRoyal® terrasse

En MøreRoyal® terrasse kan fint stå 6-7 år uten nødvendig vedlikehold. Selv om pigmentene i materialene blekner over tid, er det fremdeles innkokt olje i materialene, og man skiller derfor mellom nødvendig vedlikehold og kosmetisk vedlikehold.


MøreRoyal® Treolje
- benyttes til etterbehandling av MøreRoyal® kledning og tretak
- benyttes til behandling av kappflater

 

Pssssst! Husk å påføre MøreRoyal® Treolje i samme farge som materialene på alle kappflater for å forhindre fuktinntrengning i treet og bevare kosmetikken. Vi anbefaler å bruke en svamp for enkel og effektiv påføring. Legg svampen i en beholder og hell i MøreRoyal® Treolje i valgt farge. Press kappflaten mot svampen til den er godt dekket av olje.

MøreRoyal® Eksklusiv Terrasseolje
- benyttes til etterbehandling av MøreRoyal® terrassebord og dekke

Les mer om MøreRoyal® Olje i her (link til produktside – evt. artikler om de er ferdig skrevet)

Hvorfor velge MøreRoyal® Eksklusiv Terrasseolje?

 • Drøyere olje – rekker lenger
 • Max innhold soppdreper - varig beskyttelse
 • Sterkt UV-filter og høy værbestandighet
 • Svært god inntrenging og trebeskyttelse


Husk at du må bruke MøreRoyal® Olje til MøreRoyal® for at garantibestemmelsene skal gjelde.

Se vår film om MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje

Referanseprosjekter Talgø

Alta omsorgssenter

Alta omsorgssenter

Nybygg | Alta | 591 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger tilsvarende 5 bygninger i Alta med 168 leiligheter p...

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Vannkunsten, Bispevika

Vannkunsten, Bispevika

Nybygg | Oslo | 739 Mnok

Nybygg av boligkompleks tilsvarende 9 bygninger i Oslo med 215 leiligheter på...

Vestnes Sjøpromenade

Vestnes Sjøpromenade

Nybygg | Vestnes | 5-10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Vestnes. Selve byggingen startet oktober 2...