MøreRoyal® kledning, tak og terrassebord nå også i grå!

Dato: 11 Mai 2015

Talgø lanserer denne våren nyheten MøreRoyal® grå RG25 med et bredt varespekter i alle de vanligste dimensjonene trelast innen terrassebord, tretak og kledning – fix ferdig og fargesatt, klar til montering!

  • Fremdeles med de unike MøreRoyal®-egenskapene
  • Fremdeles minimalt med vedlikehold
  • Fremdeles med 50 års råtegaranti

Nyheten har tatt helt av i markedet, og som forventet er det mange som har ventet på den nye fargen til sine byggeprosjekter.

MøreRoyal® er dobbelbehandlet materiale – både trykkimpregnert og kokt i pigmentert olje under vakuum. Dette gir unike egenskaper som lang levetid, mindre vedlikehold, enklere i bruk på grunn av minimalt med krymping, svelling, flising, sprekking og vridning.


GRÅFARGEN
LEVENDE TREVERK OG LEVENDE FARGE
MøreRoyal®-behandlingen gir en transparent farge med naturlige sjatteringer i treverket avhengig av treets oppsugingsevne. Den mellomgrå fargen er hverken helt lys eller helt mørk, men en moderne gråtone som er enkel å kombinere med ulike kontrastfarger i bygge-prosjektet.

Fargen er like egnet til moderne arkitektur med enkle linjer som til det lune, koselige preget på hytta eller hjemmet.


EGENSKAPENE
FORMSTABILT
MøreRoyal®-behandlingen gjør treverket lite utsatt for flising, sprekking, krymping, svelling og vridning. Dermed er det lettere å legge, og slik det ser ut ferdig montert - slik blir det!

MINIMALT MED VEDLIKEHOLD
Ingenting er vedlikeholdsfritt, heller ikke MøreRoyal®- men det er svært vedlikeholdsvennlig. Materialene er både trykkimpregnert og kokt i olje. På vanskelige steder, i kriker og kroker og feks. himlinger som ikke er utsatt for værpåvirkning trenger du aldri noensinne å etterbehandle.
Enkel og rask etterbehandling med et lett strøk olje anbefales etter 15-20 år.
Av kosmetiske hensyn kan man ønske å oppfriske materialene etter 6-10 år, men dette kreves ikke for å ivareta MøreRoyal®s unike egenskaper.


KLIMA OG RÅTE
Fremtidens klimapåvirkning med et våtere, varmere og fuktigere vær tvinger oss til å gjøre andre materialevalg for å sikre oss mot utfordringer med råteangrep.

MøreRoyal®-behandligen gir en en dyptgående beskyttelse som er trygg og varig. Så trygge er vi på produktet at vi gir deg 50 års garanti mot råte. (forutsatt riktig bruk ref www.talgo.no)


PRODUKTENE
KLEDNING
MøreRoyal® kledning er vår største varegruppe og det er med stor glede den nå endelig kan presenteres i grå. Arkitekter, store entreprenører og privatkunder - alle har etterspurt den lenge og trendene er soleklare: Nordmenn velger grått! Moderne eller klassisk fasade, denne nyskapningen passer like godt til begge deler.

TERRASSEBORD MøreRoyal® Terrassebord UNO Rill grå er et rillet terrassebord som fås i 5 ulike dimensjoner. MøreRoyal®-behandlingen sørger for minimalt med flising og er tilpasset et aktivt liv ute. Vi kaller materialene “Fit for feet”.

MøreRoyal® Terrassebord duo brun og natur – et tosidig vendbart terrassebord med en rillet og en glatt side der du velger hvilken som er din favoritt.

TRETAK
Trenden med tak i naturmaterialer har økende fart - og tretak er et alternativ som for alvor og med rette når får stor oppmerksomhet. Et vakkert tak som er sterkt, solid og sikkert og tåler belastningen av både snø og menneskelig besøk.


ØVRIGE FARGER
Fargene er transparente, trestrukturen er synlig og gir materialene en levende overflate.
Det blir også en svak variasjon i overflatespillet ved at kjerneved, yteved og kvist har forskjellig olje- og pigmentopptak.

MøreRoyal® leveres i 5 farger – NATUR – OKER – BRUN – RØD – GRÅKLEDNINGSTESTER: demo.talgo.noVår kledningstester på nett gir deg en fin oversikt over hvordan alle tilgjengelige farger og profiler fremstår ferdig lagt.


Du kan visualisere:
Type kledning
Farge på valgt kledning
Visning av ditt valg i nærbilde
Visning av ditt valg på hjørneløsning, hus

Referanseprosjekter fra Talgø

Alta omsorgssenter

Alta omsorgssenter

Nybygg | Alta | 591 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger tilsvarende 5 bygninger i Alta med 168 leiligheter p...

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Vannkunsten, Bispevika

Vannkunsten, Bispevika

Nybygg | Oslo | 739 Mnok

Nybygg av boligkompleks tilsvarende 9 bygninger i Oslo med 215 leiligheter på...

Vestnes Sjøpromenade

Vestnes Sjøpromenade

Nybygg | Vestnes | 5-10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Vestnes. Selve byggingen startet oktober 2...