MøreRoyal kledning – for et røft, nordisk klima

Dato: 25 Apr 2022

MøreRoyal kledning leveres i et bredt spekter av profiler og dimensjoner tilpasset ulike stilarter og arkitektur. Kledningen har brannklasse E og kan brukes på det meste som bygges i tre.

MøreRoyal kledning – premium materialer klare til bruk

MøreRoyal er navnet på markedets bestselgende royalimpregnerte kledning. Årsaken er enkel, royalbehandlet trevirke gir materialer av premium kvalitet. Materialene trykkimpregneres først, før de deretter kokes i olje under vakuum. Det gjør kledningen spesielt motstandsdyktig i et mildt, vått og røft nordisk klima. Royalimpregnerte materialer er ferdig fargesatt og klare til bruk uten ytterligere toppstrøk. I tillegg krever materialene lite vedlikehold og er miljøvennlige gjennom hele livsløpet. Det gjør valget om kledning enkelt for mange.

Les mer om fordelene ved MøreRoyal kledning her

MøreRoyal kledning leveres i et bredt spekter av klassiske og moderne profiler, og i flere ulike dimensjoner tilpasset ulike stilarter og arkitektur. Det blir en smakssak og praktisk vurdering om huset ditt skal ha stående eller liggende, smal eller bred, slett eller profilert kledning. Kanskje vil du kombinere flere typer kledning? Bruk tid på detaljene, slik at du får akkurat det uttrykket nettopp du er på jakt etter. The devil is in the details…

Ta en titt på valgmulighetene innen MøreRoyal kledning her
Ta en titt på våre inspirasjonssider

MøreRoyal kledning fås kjøpt hos ledende byggevarebutikker i Norge.

Se vår film om MøreRoyal kledning

Slik bruker du MøreRoyal kledning

Royalimpregnert kledning har brannklasse E og kan i dag brukes på det meste som bygges i tre, med enkle grep. Dette tar man hensyn til i prosjekteringen, ved å bruke det digitale verktøyet branntrygg.no. På større prosjekter benyttes brannrådgiver.

Branntrygg.no

Branntrygg.no er både enkelt, gratis – og tar maks 15 minutter å bruke. Verktøyet er utarbeidet av Boligprodusentenes Forening og brukes til standardisert og forhåndsdokumentert fraviksanalyse for prosjekter i tiltaksklasse 1 og 2. I dag kan branntrygg.no brukes på enebolig, fritidsbolig, vertikaldelt bolig og rekkehus. Versjon 2 er under utvikling og vil omfatte flere boligtyper.

Besøk branntrygg.no her

Omfattende testing gir trygghet

I Norge har vi lange tradisjoner for å bygge med tre. Når det sås tvil om brannsikkerhet ved bruk av trekledning er det derfor av avgjørende betydning å innhente ny kunnskap og avklare hva som er fakta. Talgø og de andre royalprodusentene har det siste året gjennomført omfattende tester hos RISE Fire Research. Konklusjonen er klar: Trekledning er like trygt å bruke enten den er beiset, malt eller royalbehandlet - og vi skal fortsatt bygge hus med tre i Norge.

Les mer om trekledning og branntesting her

Referanseprosjekter Talgø

Alta omsorgssenter

Alta omsorgssenter

Nybygg | Alta | 591 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger tilsvarende 5 bygninger i Alta med 168 leiligheter p...

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Vannkunsten, Bispevika

Vannkunsten, Bispevika

Nybygg | Oslo | 739 Mnok

Nybygg av boligkompleks tilsvarende 9 bygninger i Oslo med 215 leiligheter på...

Vestnes Sjøpromenade

Vestnes Sjøpromenade

Nybygg | Vestnes | 5-10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Vestnes. Selve byggingen startet oktober 2...