MøreRoyal® grå kledning – Ferdig behandlet rett på veggen

Dato: 25 Apr 2016

<!-- FldStartCAPTION -->Foto: Inger Marie Grini<!-- FldEndCAPTION -->

Ferdigbehandlet kledning som kan legges hele året uavhengig av vær og vind. Slik den fremstår ved montering – slik blir den. Gråfargen har en transparent overflate med naturlige sjatteringer i treverket avhengig av treets oppsugingsevne. Den mellomgrå fargen er verken helt lys eller helt mørk, men er en moderne gråtone som er enkel å kombinere med ulike kontraster i ulike byggeprosjekter. Fargen er like egnet til moderne arkitektur med enkle linjer som til det lune, koselige preget på hytta eller hjemmet.


EGENSKAPENE
FORMSTABILT

MøreRoyal®-behandlingen gjør treverket lite utsatt for flising, sprekking, krymping, svelling og vridning. Dermed er det lettere å legge, og slik det ser ut ferdig montert - slik blir det!

MINIMALT MED VEDLIKEHOLD

Ingenting er vedlikeholdsfritt, heller ikke MøreRoyal®- men det er svært vedlikeholdsvennlig. Materialene er både trykkimpregnert og kokt i olje.

På vanskelige steder, i kriker og kroker og feks. himlinger som ikke er utsatt for værpåvirkning trenger du aldri noensinne å etterbehandle.

Enkel og rask etterbehandling med et lett strøk olje anbefales etter 15-20 år.

Av kosmetiske hensyn kan man ønske å oppfriske materialene etter 6-10 år, men dette kreves ikke for å ivareta MøreRoyal®s unike egenskaper.


KLIMA OG RÅTE

Fremtidens klimapåvirkning med et våtere, varmere og fuktigere vær tvinger oss til å gjøre andre materialevalg for å sikre oss mot utfordringer med råteangrep.

MøreRoyal®-behandligen gir en en dyptgående beskyttelse som er trygg og varig. Så trygge er vi på produktet at vi gir deg 50 års garanti mot råte. (forutsatt riktig bruk ref www.talgo.no)


KLEDNING

MøreRoyal® kledning er vår største varegruppe og det er med stor glede den nå endelig kan presenteres i grå. Arkitekter, store entreprenører og privatkunder - alle har etterspurt den lenge og trendene er soleklare: Nordmenn velger grått! Moderne eller klassisk fasade, denne nyskapningen passer like godt til begge deler.


KLEDNINGSTESTER

Vi har laget en enkel kledningstester der du kan få et inntrykk av hvordan ulike kledningstyper, farger og profiler fremstår ferdig lagt på vegg. Besøk oss på demo.talgo.no

Du kan velge:
Type kledning
Farge på valgt kledning
Visning av ditt valg i nærbilde
Visning av ditt valg på hjørneløsning, hus


MØREROYAL® – ØVRIGE FARGER

Fargene er transparente, trestrukturen er synlig og gir materialene en levende overflate. Det blir også en svak variasjon i overflatespillet ved at kjerneved, yteved og kvist har forskjellig olje- og pigmentopptak.

MøreRoyal grå leveres også som terrassebord UNO og som tretak.


Referanseprosjekter Talgø

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår