Lag et særpreg med Kährs Real Collection

Dato: 23 Feb 2015

<!-- FldStartCAPTION -->Eik Allington, imponerende rene eikeplanker med en lett børstet og lys grå oljet overflate.<!-- FldEndCAPTION -->
Brede og lange planker har økt i etterspørsel og popularitet i løpet av de siste årene, en trend som fortsatt vokser. Kährs lanserer nå en ny kolleksjon av majestetiske planker som elegant setter tonen i ethvert rom.

Den nye Kährs Real Collection består av eikeplanker i 25 eller 30 cm bredde og med fallende lengder fra 240 til 300 cm. En ren sortering, samt en mer rustikk sortering er tilgjengelig i tåke hvit, lys grå eller naturlig eik. En lett børstet og oljet overflate maksimerer den naturlige trefølelsen, mens en diskre 4-sidet faset kant fremhever plankeformatet og gir et elegant utseende.

Gulvbordene har en 3-lags flersjiktskonstruksjon av eik som sikrer stabiliteten. Med et toppsjikt på 5 mm, kan gulvene slipes opp til flere ganger.


Eik Caserta har et tåke hvitt utseende.På grunn av det store formatet leveres gulvene med not og fjær. Gulvene skal hellimes ned til undergulvet ved installasjon.

Kährs Real Collection har 30-års slitasjegaranti.For mer informasjon og produktbilder, kontakt:
Leif Ivar Vangerud
Tel.: +47 23 22 67 00
Mail: leif-ivar.vangerud@kahrs.com