Komplett takrennesystem fra Plannja

Dato: 17 Apr 2018

Under benevnelsen takrennesystem har Plannja samlet alt du trenger i form av takrenner, nedløpsrør, rennekroker og innovativt tilbehør. Det gir trygge løsninger som minimerer risikoen for vann- og fuktskader på fasade, sokkel og grund.

Plannjas tak og takrenner i stål eller aluminium er laget for et nordisk klima, noe som betyr eksepsjonelt høy kvalitet og holdbarhet i alle detaljer. Produktenes design og farge er nordisk, stilrene og skal framheve estetikken i bygningene.

Velg en farge som matcher husets tak og vegger, eller skap spennende fargekontraster. Vi tilbyr et bredt fargeprogram som er inspirert av naturen og belegg som beskytter mot naturen. Blant markedets hardeste og mest holdbare beskyttelsesbelegg. Produsert i kvalitetssterk og varmforsinket stål, aluminium, aluzink eller kobber.Standard takrennesystem i stål og aluminium

Plannja Standard takrennesystem passer like godt på kommersielle bygg som på eneboliger og fritidshus. Nettopp allsidigheten i ulike sammenhenger, god totaløkonomi samt høy kvalitet og lang levetid, gjør Plannja Standard til det mest populære takrennesystemet vårt.

Velg aluminium for hus ved kysten eller som et naturlig valg til takplater i aluminium. Med et svært sterkt og tett oksidsjikt gir Plannjas aluminiumstak og takrenner langvarig beskyttelse til huset.

Hvis det oppstår riper eller andre skader i aluminiumsplaten, dannes det umiddelbart et nytt oksidsjikt på den blottlagte overflaten. Det innebærer at aluminiumet faktisk leger seg selv og alltid beskytter like godt mot korrosive angrep – uavhengig av om platene er påført beskyttelseslakk eller ikke.

Plannja standard takrennesystem kommer i flere ulike dimensjoner og lengder til renner og rør.
Dimensjoner til renner: 100, 125, 150 mm. Dimensjoner til rør: 75, 90, 100, 110, 120 mm.

Tradition takrennesystem
Plannja Tradition er et tradisjonelt takrennesystem for alle typer tak og passer til og med godt på eldre hus. I kombinasjon med blikkenslagerens stilfulle takarbeid og elegante beslag, kommer skarprørsvinkler og kummer virkelig til sin rett.

Square takrennesystem
For kontraster eller harmoni med byggets arkitektur. Plannja Square takrennesystem med rektangulære renner anvendes av mange arkitekter som en del av byggets estetiske uttrykk. Plannja Square er som skapt for å danne spennende kontraster eller smelte sammen med byggets arkitektur.
eller telefon: 23 28 85 00.