Kährs Ultra matte tregulv gir ekte skjønnhet

Dato: 11 Okt 2017

Et utseende og en følelse av ubehandlet ny saget tømmer karakteriserer disse to nye kolleksjonene, Lux og Lumen. Effekten oppnås ved overflatebehandlingen av disse gulvene med ultra matt lakk. Gulvene kommer i en rekke myke og naturlige fargetoner med 1- og 3-stavs varianter som gir uendelige muligheter til å mikse og matche.
Den nyskapende overflatebehandlingen reflekterer ikke lys, forsterker fargen på gulvet samtidig som den gir en silkeaktig følelse med en sterk beskyttelse mot slitasje. Den teknisk avanserte lakken er et resultat av et nært samarbeid mellom Kährs spesialister, våre designere og våre leverandører av lakk som stadig jobber sammen for å perfeksjonere utseende, holdbarhet og bærekraft av Kährs tregulv.

Fargene på disse to kolleksjonene varierer fra melkehvit til en røkt dyp brun med sorte elementer. Alle 3-stavs Lumen gulvene har en matchende farge i 1-stavs Lux Collection, slik at en ved å kombinere disse oppnår et homogent utseende – f. eks. et 1-stavs gulv i stue og tilsvarende 3-stavs på soverommet.
Lux Collection består av seks eikegulv og en i ask. Ask Air er et av de hviteste gulvene Kährs tilbyr. Alle gulvene i Lux Collection er i 1-stavs og har fasede kanter.

3-stavs Lumen Collection inneholder seks eikegulv i naturlige og duse farger, fra lyst til mørkt.

Ta kontakt med Kährs for mer informasjon og produktbilder.
Til venstre: Eik Eclipse fra Kährs Lumen Collection. Til høyre: Den innovative utra matte overflaten er ikke-reflekterende, absorberer lyset og forbedrer trefølelsen, dette avslører den ekte skjønnheten.

Alle bilder, illustrasjoner og logoer gjort tilgjengelig tilhører AB Gustaf Kähr, Sverige og er kun ment for bruk i kommunikasjon, markedsføring og salg av Kährs og Linnea merkede produkter.

Om Kährs
Kährs ble grunnlagt i 1857 i Nybro i Sør-Sverige, og er en av verdens ledende merkevareprodusent av parkett og tregulv. Kährs gulv er laget med en sann lidenskap for tre og designet med både funksjonalitet og skjønnhet i tankene. Kährs har siden 2012 vært en del av Kährs Group. Konsernet leverer produkter til mer enn 70 land og er markedsleder i Sverige, Finland, Norge og Russland, og har en sterk posisjon i andre viktige markeder som Storbritannia og Tyskland.