Kährs omdefinerer begrepet mønstergulv

Dato: 26 Jan 2015

Fiskebein, flettemønster eller Hollandsk mønster? Strengt geometriske, klassiske eller unike lekne mønstre i en moderne målestokk og format? Med Kährs nye Bloc Collection, er det uendelige muligheter til å skape spennende og vakre mønstergulv.
Kährs Bloc Collection byr på uendelige muligheter til å skape vakre mønster gulv.

Bloc Collection er basert på tre modulformater i tre forskjellige nyanser - tåke hvit, lys grå og naturlig eik, alle i en ren sortering. Gulvene er lett børstet, endring av leggeretning av enkelte moduler skaper en spennende og dynamisk visuell effekt og gir et mer livfullt utseende. Gulvene er behandlet med olje som gir en naturlig trefølelse.

Modulene er 300 mm brede og 300, 600 og 900 mm lange. Kompatible bredder og lengder gjør det mulig for uendelige varianter av mønsterlegging. Ved å blande forskjellige farger og formater i samme gulv vil det skape en ny visuell effekt og et lekent unikt mønster. De tette mikro-fasede kantene og de smarte modulære formatene sikrer en smidig overgang fra et bloc mønster til et annet.Leveres i tre varianter – tåke hvit, naturell eik og lys grå.

Hver modul har et not spor på alle fire sider, med en løs fjær, plassert på en hvilken som helst side av modulen ved installasjon, vil dette gi tette sammenføyninger.
Bloc Collection skal hellimes ned til undergulvet.

Kährs Bloc Collection har 30-års slitasjegaranti.


For mer informasjon og produktbilder, kontakt:

Leif Ivar Vangerud
Tel: +47 23 22 67 00
E-post: leif-ivar.vangerud@kahrs.com