Kährs Norge AS : Grått, grått, grått – jo flere nyanser desto bedre

Dato: 25 Sep 2013

<!-- FldStartCAPTION -->Kährs Eik Nouveau Haze.<!-- FldEndCAPTION -->
Lenge har tregulv i ulike hvite nyanser, fra heldekkende hvitt til kun en lys hvit tone vært mest interessant. Det er det fortsatt, men vi merker også at etterspørselen etter gulv i grå nyanser øker. Dette har vi eksperimentert med. Resultatet ble et nytt gulv i en varm, naturlig tone og med mye trefølelse.
Ek Nouveau Haze er et gulv som har en varm grå farge. Overflaten er børstet og for å fremheve treets struktur ytterligere, har porene fått en lysere tone. Bordets varierende struktur i kombinasjon med lyse og mørkere kvister, gir dette gulvet en ekte trefølelse. Plankeformatet fremheves ved at hvert bord har en mikrofas på fire sider, som også har en lysere farge. Gulvene har en matt lakkert overflate for lang holdbarhet og har selvfølgelig Kährs Woodloc ® 5S-fuge for problemfri legging. Classic Nouveau Collection, som fra før består av seks gulv i ulike design, alle med 30 års slitasjegaranti.


For mer informasjon, kontakt:

Leif Ivar Vangerud

Tel: +47 23 22 67 00

E-post: leif-ivar.vangerud@kahrs.com

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår