Kährs Linnea er nå FloorScore® sertifisert, et bidrag til LEED byggeprosjekter.

Dato: 22 Jun 2015

Vi har gleden av å meddele at Kährs Linnea nå er FloorScore® sertifisert. Kährs Original, Kährs Avanti og Kährs Activity Floor har allerede innfridd FloorScore® sertifisering siden 2012. Alle disse produktene kan bidra til LEED 2009 og LEED V4 prosjekter. Ta kontakt med din lokale Kährs representant for mer markedsinformasjon.

Hva er FloorScore®?
Når det gjelder inneklima, er et hovedanliggende emisjonsnivået av bestemte flyktige organiske komponenter (VOC). FloorScore® IAQ sertifisering betyr at et gulv produkt er uavhengig sertifisert av Scientific Certification Systems, i samsvar med flyktige organiske sammensatte utslippskriterier i California Section 01350 Program. Ethvert produkt som har møtt disse strenge standardene er et produkt som vil bidra til et godt inneklima. Et FloorScore® sertifisering betyr sunnere, renere luft. Og det betyr sunnere folk.

Hva er LEED?
LEED, Leadership in Energy & Environmental Design er et frivillig, konsensusbasert, markedsdrevet program som gir tredjeparts verifikasjon av grønne bygninger. LEED brukes til en rekke bygningstyper og er et verktøy for å identifisere og implementere praktiske og målbare grønne bygg design, bygging, drift og vedlikehold løsninger. Det mest kjente og brukte grønne byggeprogram over hele verden, LEED sertifiserer mer enn 148 000 kvadratmeter bygningsareal hver dag i 147 land og områder. I dag er det nesten 50.000 prosjekter som deltar i LEED, som består av mer enn 800 millioner kvadratmeter byggeareal.

Les mer om Kährs og LEED

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår