Kährs lanserer ny hjemmeside!

Dato: 27 Mai 2013

Vi lanserer nå vår nye hjemmeside! De største nyhetene er at vi har gjort det enkelere å finne frem blant våre produkter og at vårt virtuelle showroom har fått en forbedret side som inneholder alle våre gulv.

Enklere produktoversikt:
Går man til produktsiden får man enkelt opp en oversikt over vårt sortiment. Det er enkelt å finne frem i oversikten på venstre side. Man kan søke på navn eller artikkelnummer i søkefeltet, produktvisningen oppdateres automatisk. Det går også å sammenligne ulike gulv med hverandre.

Oppdatert virtuelt showroom
Fra respektive gulv kan du nå komme direkte inn i virtuelt showroom alternativt via meny raden. Alle 110 gulv finnes nå tilgjengelig for å eksperimentere med i over 40 ulike miljø. Selvfølgelig finnes sammenlignings muligheten der også. Vårt nye virtuelle showroom er bygd opp med en teknikk som gjør det mulig å benytte i Appleprodukter som iPhone, iPade og Mac.

Proffsider
Den forbedrede produktoversikten, virtuelt showroom og nedlastningsbiblioteket som er tilgjengelig på forbrukersiden er også tilgjengelig via proffsidene. På proffsidene finnes også informasjon om Kährs Avanti, vår gulvserie som er 13mm tykk. For å komme til proffsidene kan man velge dette i forbindelse med valg av språk (land) eller via linken oppe i høyre hjørne på forbrukersiden.

Håper vår oppgradering vil hjelpe deg for enklere å finne frem i våre produkter og dokumentasjoner. Klikk deg inn på linken under og gjør deg kjent med vår nye hjemmeside. Lykke til!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår