Kährs introduserer nye gulv i Harmony Collection

Dato: 14 Nov 2012

Kährs, en av verdens ledende gulvprodusenter, introduserer nye 2-stavs eike gulv i den allerede suksessfulle Harmony kolleksjonen. Vi har valgt ut våre mest populære farger blant våre oljede, fargede 1-stavs gulv og lagt til børsting og matt lakk. Resultatet er fire nye gulv i varme, naturlige toner og med mye trefølelse.

Kährs varmbrun Eik Kernel, Eik Cirrus i hvitt, gråbrun Eik Granite og mørkbrune Eik Bean.

Eik Cirrus er innfarget med hvitt, noe som fremhever den børstede, rustikke overflaten og gir lys til omgivelsene. For en mer fyldig stil,Eik Kernel med sin varme moccafarge som utfyller den naturlige fargevariasjonen i treet.
Eik Bean er et litt mer dristig og moderne alternativ i mørk sjokolade bruntone, mens den varme røkte, grå Eik Granite tilbyr et moderne utseende i ekte designer stil.

Gulvene er overflatebehandlet med slitesterk matt lakk som er enkel å vedlikeholde.
Leveres med Kährs unike Woodloc® 5S låsesystem som gir rask og enkel montering.

Alle med 30-års slitasjegaranti og tilpasset for å tåle norsk inneklima med relativ luftfuktighet (RF) mellom 20 og 60 % ved. temp. 18°C.


For mer informasjon, kontakt:

Leif Ivar Vangerud
Tel: +47 23 22 67 00
E-post: leif-ivar.vangerud@kahrs.com

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår