Kährs Founders Cellection – håndbearbeidede med vintage følelse

Dato: 25 Feb 2013

<!-- FldStartCAPTION -->Eik Sture og Eik Ulf, Founders Collection<!-- FldEndCAPTION -->
Kährs, en av verdens ledende gulvprodusenter, introduserer nå sin originale og eksklusive 1-stavs eike kolleksjon. Den nye Founders Collection er en hyllest til Kährs tidløse engasjement til kvalitet og en hyllest til banebrytende grunnleggerne av Kährs. Founders Collection, er preget av dramatisk og rustikt utseende, samt høy kvalitet. Dyktige håndverkere ved Kährs fabrikken i Sverige har bearbeidet hvert enkelt gulvbord for hånd for å forsterke det rå vintage utseendet i gulvene. Founders Collection er en perfekt symbiose av moderne teknologi og tradisjonell håndverkskunst.

Den unike overflaten – hvert bord er unikt. Vi velger de eikebordene med mest karakter for å oppnå det rette rustikke utseende. Overflaten er behandlet for hånd med forskjellige skrape teknikker for å markere kvist og treets uregelmessige struktur. Likevel er gulvene lette å rengjøre som et resultat av overflatebehandling med olje.
Kolleksjonen består av seks nye design, alle håndskrapet, faset, dypt børstet og behandlet med natur olje. Rustikk sortering, kvist sprekker, utbedringer og store fargevariasjoner.

Eik Johan – naturell eik med design som kun ekte tre gir. Eik Fredrik – overflaten er røkt noe som gir gulvet en mørk brun farge og store fargevariasjoner. Eik Gustaf – en hvitpigmentering gir gulvet et dempet hvitt utseende. Eik Olof – også dette gulvet har en hvitpigmentering som er noe hvitere enn Gustaf. Eik Sture – en røkt og farget overflate for å gi det en dempet lys varm grå farge med store fargevariasjoner. Eik Ulf – er beiset i en varm mørk grå farge som gir det en rik farge tone.

Kährs Founders kolleksjon – gulv for i dag, inspirert av fortiden.

Alle gulv i Kährs Founders kolleksjonen har faset kant på fire sider og leveres selvfølgelig med Kährs unike Woodloc® 5S.
Alle leveres med 30-års slitasjegaranti og tåler relativ luftfuktighet (RF) mellom 20 og 60%.

For mer informasjon, kontakt:

Leif Ivar Vangerud
Tel: +47 23 22 67 00
E-post: leif-ivar.vangerud@kahrs.com

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår