Intelligent belysning - 100 % drevet av solenergi

Dato: 5 Jul 2023

Foto: Marius Lauritsen / Rælingen kommune.

BTG Solenergi AS - Ledende aktør av soldrevne løsninger for nordiske forhold.

Soldrevne gatelys har aldri vært mer aktuelt

Våre autonome soldrevne gatelys kan fjernstyres via nettet!
Ilume soldrevne belysningsløsninger er en produktserie som er drevet 100% av solenergi og som er utviklet spesielt for det nordiske klimaet med lange, mørke og kalde vinterperioder. Dimensjonering, komponentvalg og design gjør at lampa lyser selv etter lange perioder med begrenset sol.

Produktene i Ilume-serien er veldig ofte et økonomisk lønnsomt alternativ sammenlignet med tradisjonell belysning. Dette fordi kostnader med fremføring av strøm til og mellom lyspunktene bortfaller fullstendig. I tillegg slipper man strømkostnader og punktavgifter. 

Om dere har et område som dere vurderer å belyse, gjør vi gjerne både lys- og solberegninger kostnadsfritt og uten bindinger.

Miljøfokus
Vi har et sterkt fokus på miljø i våre produkter. Til stolpene benytter vi oss av tremateriale som er kortreist, karbonnøytralt, gjenbrukbart og vedlikeholdsfritt. Trematerialet kommer fra den mest hardføre tresorten i norsk skog hvilket gir det lang levetid. Videre er stolpene både FSC- og PEFC-sertifiserte iht bærekraftig skogbruk og forvaltning. Solcellene vi benytter er miljøsertifiserte med markedets høyeste energieffektivitet og styringssystemet består av komponenter som er svært energiøkonomiske

For mer info sjekk ut vår nettside www.btgas.no

Referanseprosjekter fra BTG Solenergi

Bygging av dobbeltspor mellom Sandnes–Nærbø på Jærbanen

Bygging av dobbeltspor mellom Sandnes–Nærbø på Jærbanen

Nybygg | Sandnes | 200-300 Mnok

Nybygg av jernbanestasjon i Sandnes. Selve byggingen startet Januar 2027 med ...