Ilume soldrevet belysning tilpasset for nordiske forhold

Dato: 15 Mar 2021

Nyhet: Nå med fjernstyring via nettet og garantert oppetid på belysningen!

Ilume soldrevne belysningsløsninger er en produktserie som er drevet 100% av solenergi og som er utviklet spesielt for det nordiske klimaet med lange, mørke og kalde vinterperioder. Dimensjonering, komponentvalg og design gjør at lampa lyser selv etter lange perioder med begrenset sol og gjør at vi nå også kan tilby garantert oppetid på belysningen!

Produktene i Ilume serien er ofte et økonomisk lønnsomt alternativ sammenlignet mot tradisjonell belysning. Dette fordi kostnader med fremføring av strøm til og mellom lyspunktene bortfaller fullstendig. I tillegg slipper man strømkostnad og punktavgift.

Ilume IoT

BTG Solenergi AS har nå lansert et helt nytt egetutviklet styringssystem for Ilume soldrevne gatelys, Ilume IoT. Ilume IoT gir kundene muligheten til å drifte belysningsenhetene sine over nettet via PC, nettbrett eller mobil. Kundene kan om ønskelig justere lysinnstillinger på enhetsnivå og få nyttig informasjon om helsetilstanden slik som batterinivå, lading og strømforbruket. Ilume IoT har et unikt lavt strømforbruk. Dette gir økt oppetid på belysningen og bidrar til lengre levetid på batteriene.

Ilume IoT kan leveres på følgende produkter i serien: Ilume 2.0, Ilume 1.0, Ilume 1.5 og Ilume Flexi

For mer info sjekk ut vår nettside btgas.no

Referanseprosjekter fra BTG Solenergi

Bygging av dobbeltspor mellom Sandnes–Nærbø på Jærbanen

Bygging av dobbeltspor mellom Sandnes–Nærbø på Jærbanen

Nybygg | Sandnes | 200-300 Mnok

Nybygg av jernbanestasjon i Sandnes. Selve byggingen startet Januar 2027 med ...