Hvis gulvet selv fikk velge: - Det er undersiden som teller

Dato: 28 Feb 2017

Det bør være lett å velge naturens egne råvarer til den nye parketten/laminatet. Ferske tester fra Sintef Byggforsk viser at en miljøklok løsning er blant de beste til å fjerne støy.

Et godt underlag til gulvet er viktig for sluttresultatet. Slike underlag er påkrevd fordi egenskapene reduserer støy, fungerer utjevnende og som fuktsperre, og gir en isolerende effekt. Nyheten Silencio Soft™ er utviklet av naturens egne råvarer og bør være et selvsagt og miljøsmart valg i norske hjem.

- Silencio Soft er laget av trefiber. Det gir høyere komfort og en miljøgevinst. Produktene er fremstilt av treflis som er et overskuddsmateriale fra trelastproduksjon som er Norges kanskje viktigste byggemateriale. Det er gitt at et slikt materiale er bedre for huset enn syntetiske alternativer, sier Odd-Vidar Andresen som er salgssjef i Hunton.

Silencio Soft er markedets beste løsning for høye punktlaster. Når underlaget bidrar til at det nye gulvet beholder sine egenskaper, er det enklere å sikre at gulvet holder seg bedre over lengre tid.

- Underlag med dårligere råvarer kan gi etter og skade gulvet. Særlig sammenføyinger er utsatt, legger Andresen til.

Bedre inneklima for familien

Silencio Soft kommer på rull. Det er så lett å legge at det er vanskelig å gjøre feil.

- Naturen er alltid litt smartere. Det har Hunton brukt som rettesnor i snart 130 år. Våre løsninger er naturlige og gir bedre inneklima i hjemmet, sier Andresen.

Silencio Soft kan brukes som et naturlig, lydisolerende og miljøvennlig underlag for alle typer parkett- og laminatgulv.

- Ferske tester fra Sintef Byggforsk i desember 2016 viser at naturens egen løsning er helt i norgestoppen på lyddemping, sier Andresen.

Silencio-serien kommer også med egne løsninger for vannbåren gulvvarme med utfresinger for vannrør, som trinnlydsplate for markedets beste lydisolerende etasjeskiller, og som aluminiumsbelagte lydisolerende trefiberplater for varmekabler og termostat.

Les mer på www.hunton.no


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår