Ses vi på Bygg Reis Deg?

Dato: 4 Sep 2023

Selv i en tid preget lav byggeaktivitet og et utfordrende marked har Hunton valgt å ta en betydelig rolle på årets Bygg Reis Deg.

Hele 174m2 skal fylles med trebaserte byggematerialer og kompetanse på Huntons stand under årets Bygg Reis Deg-messe i oktober.

“Selv om bransjen er i en kraftig motbakke med lav byggeaktivitet, er det nå vi legger grunnlaget for fremtidig økt byggeaktivitet. Med trebaserte produkter og løsninger som har ekstra god lyddemping og et dokumentert lavt klimafotavtrykk, har vi stor tro på fremtiden”, sier Thomas Vaarlund, markedsdirektør i Hunton.

Hunton er en ledende aktør i transformasjonen avbyggebransjen mot en grønnere fremtid. På messen kan du diskutere dine byggeprosjekter med vårt ekspertteam og utforske løsninger for lyddemping.

“Våre trefiberbaserte byggematerialer har dokumentert god lyddemping, og vi vil invitere de besøkende til å oppleve et lydhus hvor løsningene våre for vegg og etasjeskiller overgår lydkravene i TEK17. Om du skal bygge en lydkonstruksjon hvor det stilles spesifikke krav til lydnivået– eller om du bare er generelt opptatt av lyddemping, er dette noe du bør få med deg”, sier Vaarlund.

Vi lanserer også Hunton Komplett™, et revolusjonerende konsept som forenkler byggeprosessen og reduserer tid og avfall.

“Med Hunton Komplett™ kan kunden få et pris- og mengdeestimat på alle materialene våre basert på kundens byggetegning, samt leveranse direkte fra fabrikk til byggeplass. Når flere produkter kan leveres fra én og samme leverandør, frigjøres mye tid som ellers må påregnes til administrasjon og oppfølging”, forteller Vaarlund.

Hunton er en av markedets mest komplette leverandører av byggematerialer til gulv, vegg og tak. “Konstruksjonen leverer vi kappet på mål, og velger kunden blåseisolering av trefiberisolasjon vil avkapp og svinn reduseres ytterligere”, sier Vaarlund.

Bygg Reis Deg er messen hvor de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg blir presentert, og er den største og viktigste møteplassen for det byggende Norge.

Hent billetter for gratis inngang her.

Velkommen til hall C og stand C03-13, vi gleder oss til å se deg!

Referanseprosjekter fra Hunton Fiber AS

Utvikling av regjeringskvartalet i Oslo, trinn 1

Utvikling av regjeringskvartalet i Oslo, trinn 1

Nybygg | Oslo | 2,4 Mrd nok

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Oslo på 10 etasjer. Selve byg...

Ombygg av kulturskole i Rakkestad

Ombygg av kulturskole i Rakkestad

Rehab | Rakkestad | 25-35 Mnok

Rehab av forsamlingshus i Rakkestad. Selve byggingen startet August 2020 med ...

Arctic Wilderness Lodge

Arctic Wilderness Lodge

Nybygg | Alta | 100 Mnok

Nybygg av hotell/motell som består av en bygning i Alta med 24 leiligheter på...