Hunton Trefiberisolasjon™ er byggisolasjon laget av naturlig trefiber.

Dato: 31 Mai 2016

Hvorfor velge Hunton Trefiberisolasjon™:

  • Miljøvennlig
  • Formstabil – forhindrer konveksjon
  • Resirkulerbar
  • Utmerket varmelagringskapasitet
  • Irriterer ikke huden og gir ikke utslett
  • SINTEF Byggforsk Teknisk Godkjenning

Bærekraftig
Ved å benytte Hunton Trefiberisolasjon™ bidrar du til å redusere utslippene av CO2 og andre drivhusgasser. Isolasjonsproduktet blir produsert av bærekraftig skogbruk og er 100 % gjenvinnbart. Det naturlige materialet bidrar til et sunt inneklima og kan håndteres uten at man påføres utslett. Hunton Trefiberisolasjon ™ er valget for et øko-vennlig byggverk!
Trefiberisolasjon er enkelt å fremstille, og krever langt mindre energi å produsere enn f.eks mineralull. Trevirket som benyttes for produksjon av isolasjonen er den delen av skogen som ikke egner seg for vanlige materialer og plank.

Brannsikkerhet
Trefiberisolasjon verken smelter eller brenner, da treets naturlige egenskaper gjør at trefiberisolasjon forkuller seg ved brann, og dermed beskytter både seg selv og konstruksjonen fra flammene.

Lambdaverdi og Varmelagringsevne
Hunton Trefiberisolasjon™ har 0,038 W/mK, men har i overkant av dobbelt så høy varmelagringskapasitet som mineralull. Trefiber har på grunn av varmelagringskapasiteten et veldig lavt varmetap som bidrar til mindre behov for tilført energi på vinteren og jevnere og svalere temperaturer inne på sommeren.

Transporterer fukt
Hunton Trefiberisolasjon™ har også en unik evne til å holde på og transportere fuktighet. Hunton Trefiberisolasjon ™ kan oppta hele 10 ganger mer fuktighet enn mineralull. Dette er spesielt fordelaktig når vi bygger tykkere vegger hvor faren for kondens blir større.
Pustende vegger med dampbrems kan ha en positiv innvirkning på inneklimaet. I slike konstruksjoner er det en stor fordel å bruke Hunton Trefiberisolasjon™ på grunn av sin evne til å lagre og transportere fuktighet gjennom veggen. Hunton Trefiberisolasjon™ kommer levert i plateform og som innblåst.
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår