Harmony Collection - Fire nye gulv

Dato: 15 Feb 2016

Årets nyheter i Harmony Collection er tatt frem for å møte dagens og morgendagens trender i gulvmarkedet. De nøytrale lyse og grå tonene i Eik Pale og Eik Alloy kompletteres av de mørkere Eik Ale og Ek Brownie.

Gulvene er matt lakkerte og børstet som gir en naturlig trefølelse. Samtidig er overflaten slitesterk og enkel å vedlikeholde. Å bibeholde den naturlige trefølelsen har vært viktig under prosessen i denne produktutviklingen. En ny måte å bygge opp overflatebehandlingslagene og en lav glansgrad i kombinasjon med en lett børsting fører disse produktene til et nytt nivå.

De fire nye gulvene i Harmony kolleksjonen er i 3-stavs utførelse av de nye Classic Nouveau gulvene med matchende farger og overflatebehandlinger. De nye designene i hver kolleksjon utfyller hverandre perfekt. Dette betyr at du kan installere et Classic Nouveau gulv i et større bruksrom - og et matchende Harmony gulv i et annet rom der dette er mer egnet.

Gulvene i Harmony Collection er produsert i vår fabtikk i Nybro og har alle Kährsgulv sine vanlige egenskaper som høyeste kvalitet, sammenføyningen Woodloc® 5S og 30-års gjennomslitasjegaranti.

For mer informasjon og produktbilder, kontakt:
Leif Ivar Vangerud
Tel.: +47 23 22 67 00
Mail: leif-ivar.vangerud@kahrs.com

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår