Hagestuer og uteboder i MøreRoyal®

Dato: 19 Apr 2021

Talgø PlusConcept er royalimpregnerte hagestuer og uteboder levert som ferdige byggesett. Perfekte enten du ønsker å nyte flere kvelder ute eller du trenger mer lagringsplass.

Hagestue eller utebod på null komma svisj.

Velger du en hagestue eller utebod fra Talgø PlusConcept er jobben enkel. Byggesettet leveres klart for montering, med ferdig fargesatte moduler i grå eller brun. Siden materialene er royalimpregnert krever det ferdige bygget også lite og enkelt vedlikehold, som en ekstra deilig bonus. Både hagestuer og uteboder finnes i en rekke størrelser og varianter, slik at du lett finner en som passer dine behov, enten du er på jakt etter lagringsplass eller uterom med tak og ly.

Hagestuer for enhver smak


Foto: Interiørfoto AS

Nå er tiden inne for å trekke ut i hagen, og nyte de korte, fantastiske sommermånedene vi har her oppe i nord. Er du på jakt etter en hagestue kan Talgøs hagestuer i MøreRoyal være et alternativ det er verdt å se nærmere på. Hagestuene er arkitekttegnet, har et moderne, stilrent design og løsningene er både enkle og fleksible. Du kan fritt velge blant flere populære standardmodeller, eller designe din egen og unike variant i 3D byggmodul.

Les mer om hagestuer i MøreRoyal her

Bygg din egen hagestue i 3D byggmodul

Prøv vår 3D byggmodul, du også, og se hvor enkelt det er å bygge din egen hagestue. Har du erfaring med tegneprogrammer som er tunge, komplekse og tilpasset hardbarkede IT-eksperter? Frykt ikke! Talgøs byggmodul er svært enkel i bruk, og krever ingen nedlasting eller pålogging, men vi anbefaler bruk av PC.

Bygg din egen hagestue med 3D byggmodul fra Talgø

Nyhet! Standardmodeller med skyvedør

Skyvedører har tidligere vært et tilvalg til hagestuene, og etterspørselen har vært formidabel. Nå lanseres derfor flere nye standardmodeller, slik at det blir enda enklere å bestille en hagestue med skyvedør. Bestill hos din nærmeste forhandler, sett sammen det hele raskt og effektivt – og vipps, du er klar for å stenge ute både vind, nedbør og naboens katt. Idyll!

Nyhet! Talgø PlusConcept – hagestue med skyvedør

Blir det noen gang nok lagringsplass?

En bod kan dekke mange ulike bruksområder og behov. Den kan være hobbyboden for skiløperen, jegeren, mekanikeren eller friluftsentusiasten, eller det kan være en ren oppbevaringsbod for lagring av puter til hagemøbler, sykler, redskaper og ved. Mulighetene er mange!

Les mer om uteboder i MøreRoyal her

Våre standard uteboder i MøreRoyal

Anbefalt av MøreRoyal-ambassadør Halvor Bakke


Foto: TMM Produksjon / TV3

Talgø er stolt samarbeidspartner og leverandør til TV-programserien «Eventyrlig oppussing» på TV3, der MøreRoyal-ambassadør Halvor Bakke er programleder og designer. Ta en titt på hvordan «Eventyrlig oppussing» benyttet en hagestue fra Talgø PlusConcept under en make-over i Kristiansand, eller les Halvors rykende ferske tips om hvordan du best innreder den ferdige hagestuen, og finn litt ekstra inspirasjon. God lesning!

Eventyrlig Oppussing – med idyllisk hagestue fra Talgø PlusConcept

Halvor Bakke – inspirasjon til hagestuen

Uteområdet – så mye mer enn bare terrasse


Foto: Tid for hage, TV2

Drømmer du om det ultimate uteområdet, men sliter med å få de små grå til å spille på lag når det kommer til kreative og velfungerende løsninger? Fortvil ikke, det finnes massevis av flinke folk der ute som har tenkt de gode tankene for deg. Her er et lite knippe flotte uteområder fra vårt kundegalleri.

Les mer om inspirerende uteområder her

Les mer om hvordan du kan planlegge ditt eget uteområde her

Referanseprosjekter Talgø

Alta omsorgssenter

Alta omsorgssenter

Nybygg | Alta | 591 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger tilsvarende 5 bygninger i Alta med 168 leiligheter p...

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Vannkunsten, Bispevika

Vannkunsten, Bispevika

Nybygg | Oslo | 739 Mnok

Nybygg av boligkompleks tilsvarende 9 bygninger i Oslo med 215 leiligheter på...

Vestnes Sjøpromenade

Vestnes Sjøpromenade

Nybygg | Vestnes | 5-10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Vestnes. Selve byggingen startet oktober 2...