Geberit lanserer markedets mest allsidige toalett

Dato: 16 Des 2020

Det nye vegghengte toalettet Geberit ONE kan høydejusteres flere år etter montering – uten at veggen trenger å åpnes opp.

– Takket være en unik monteringsteknikk kan Geberit ONE justeres med +3 cm /–1 cm. Det gjør toalettet allsidig i bruk og gjør at det kan tilpasses alle livets faser og behov, forklarer Anne Ersnes, produktsjef synlige produkter i Geberit.

I tillegg til at Geberit ONE kan justeres uten at du trenger å flislegge hele baderomsveggen på nytt, kommer den også med et nytt innvendig design som bidrar til en mer effektiv rengjøring.

Toalettet kommer nemlig helt uten skyllekant og har et asymmetriske innvendige design som gjør at vannet kommer inn i skålen fra siden og inn i en spiral. Det bidrar til å fjerne smuss og bakterier på en effektiv måte.


– Toalettets design kombinert med Geberits TurboFlush® skylleteknologi gjør at skyllingen er mer effektiv, lydsvak og mer sparsom enn tradisjonelle skyllesystem. Uten skyllekant er det også mindre å rengjøre for forbruker, sier produktsjefen Anne Ersnes.

Det vegghengte Geberit ONE toalettet kommer i to elegante utførelser, med designlokk i hvitt eller høyglanset krom.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Anne Ersnes, Produktsjef synlige produkter i Geberit Norge
E-post: anne.ersnes@geberit.com
Tel: +47 979 50 718

Om Geberit
Den globale aktøren Geberit Group er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Geberit opererer med en sterk lokal tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og gir unik merverdi når det gjelder sanitærteknologi og baderomsporselen. Produksjonsnettverket omfatter 29 produksjonsanlegg.

Konsernet har hovedkontor i Rapperswil-Jona, Sveits. Med rundt 12 000 ansatte i rundt 50 land genererte Geberit salg av 3,1 milliarder CHF i 2019. Geberit-aksjene er notert på SIX Swiss Exchange og har vært inkludert i SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår