Valgmuligheter er viktig

Dato: 1 Jul 2020

Materiale: Skylleknapper i metallfargene messing, rosegull eller svart krom gir betjeningsplaten et ekstra elegant preg.

 

Trenden mot individualisering fører også til høyere krav fra kunder som ønsker allsidige og originale designalternativer til badet. Dette er ofte nyanser som må koordineres perfekt. Betjeningsplater i nye, trendy metallfarger kan utgjøre en liten, men likevel viktig forskjell her.

Fra 1. april 2020 blir den populære Sigma50 og den nylig lanserte Sigma21 tilgjengelige i et nytt utvalg av høykvalitetsmaterialer. Det betyr at du får en lang rekke muligheter til å kombinere utseendet på platene og knappene. «Nå blir jakten på riktig design til drømmebadet som en spennende oppdagelsesreise», sier produktsjef, Odd Skriden.

Den rette tonen
Valget av de buede spyleknappene (på Sigma50) eller de karakteristiske ringene (på Sigma21) gir betjeningsplaten et helt unikt utseende. De nye, populære metallfargene rosegull, messing og svart krom passer perfekt inn i en rekke ulike typer bad. Alle tre har et glasskeramisk ytterlag som beskytter overflatene mot skader.

Fra naturlig til industriell
Med versjoner i betong, skifer og valnøtt dekker utvalget av nye platematerialer hele spekteret. Du trenger ikke å være fan av shabby chic eller ha din egen loftsleilighet for å velge betongversjonen – den lysegrå nyansen passer perfekt til mange typer vegger og fliser. Det samme gjelder naturmaterialene skifer, og valnøtt, som har unike tegninger i overflaten, er enestående og henholdsvis robust eller jordaktig og lun.

 Visste du forresten at betjeningsplatene våre også kan kombineres med Geberit DuoFresh luktavsug? Det sørger for at badet alltid er friskt, og fås også med nattlig orienteringslys og innsats for duftstaver i sisternen.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår