Formica tilbyr alternativ til steinmaterialer

Dato: 30 Jan 2019

ColorCore® Compact gir et solid alternativ til naturlig og konstruert stein

Allsidige, praktiske og vakre ColorCore® Compact er vårt nyeste selvbærende materiale som kombinerer trendy design med en strukturell, fargekorrigert kjerne, noe som gir en homogen farge over det hele.

Transformer interiøret med ColorCore Compact-serien og gjør designelementet til midtpunktet i rommet ved å velge naturlige eller moderne dekorer som komplementerer teksturer og en fargekorrigert kjerne for en ren finish og vakre kanter.

Med den solide overflaten til et naturlig materiale og med den holdbarheten du forventer av et solid laminat, kan den fargekompakte, vanntette kjernen tillate at designelementene graveres inn i overflaten, noe som åpner for uendelige kreative muligheter som varer.

ColorCore® Compact gir et solid alternativ til naturlig og konstruert stein, uten å måtte gå på kompromiss med estetisk, finish, kvalitet eller holdbarhet.

Tilpass overflate- og kantbehandlinger: Takket være den komplementerende, ensfargede kjernen, kan du grave og skjære for å skape unike og originale overflater samt legge til interessante kantdetaljer.

Holdbar: Dens slag- og slitasjebestandighet gjør den ideell til å motstå selv områder med mye bruk.

Ikke-porøst: Et helt vanntett materiale gjør at du kan innarbeide designfunksjoner som undermonterte vasker og ekstra dreneringsspor i overflaten for benkeplatebruk. De ikkeporøse egenskapene gjør at du kan tørke bort søl fra dagligvareprodukter for å holde det rent og pent.

Hygienisk: De inerte egenskapene til overflaten stopper bakterier og mugg fra å ta tak, noe som er ideelt for offentlige rom.

Enkel og billig installasjon: ColorCore® Compact kan kuttes på stedet og installeres ved hjelp av standardverktøy. Dette eliminerer kostnader og bruk av tid med komplekst måle og installasjonsutstyr, noe som vanligvis er forbundet med naturlige og konstruerte steinalternativer.