VIVIX® Lap by Formica Group

Dato: 3 Jun 2019

VIVIX® Lap av Formica Group er et avansert utvendig kledningsprodukt som skaper flotte fasader, gir enestående værbeskyttelse, er raskt og enkelt å installere og krever lite vedlikehold.

VIVIX Lap er inspirert av tradisjonell skråkledning i tømmer, og er et overlappende kledningssystem som benytter moderne, lettvektige og høyteknologiske planker. VIVIX Lap-planker krever ingen forbehandling, kantforsegling eller maling, som vanligvis er knyttet til tre og andre kledningsmaterialer.

Fargekoordinert tilbehør og profiler gir den perfekte finishen.


GalleriFunksjoner
  • Støtsikker, slitasjebestandig og robust mot dannelse av sprekker og oppflising
  • Krever minimalt med vedlikehold
  • Utmerket værbeskyttelse – UV- og muggbestandig
  • Overlappende ytre kledningsystem
  • Rask og enkel installasjon

Bestill en prøve

VIVIX® Lap er inspirert av tradisjonell skråkledning i tømmer, og er et overlappende kledningssystem som benytter moderne, lettvektige og høyteknologiske planker. VIVIX Lap-planker krever ingen forbehandling, kantforsegling eller maling, som vanligvis er knyttet til tre og andre kledningsmaterialer.

 

VIVIX® Lap tilbehør

Utforsk vårt utvalg av tilbehør til vårt avanserte ytre kledningsprodukt VIVIX® Lap.

Opplev


Kledningsoppsett og design-ideer

Å velge oppsett for din VIVIX® Lap-kledning er like viktig som designet på bygget ditt eller rett dekor.

Lær Mer


Grunner til å bruke VIVIX® Lap-kledning til ditt neste prosjekt

Hvis du leter etter ennå flere grunner til å bruke VIVIX® Lap-kledning utenom vårt store utvalg av 12 dekorer håndplukket av vårt designteam, så har vi listet dem alle her!

Lær Mer


VIVIX® by Formica Group

VIVIX® av Formica Group er en serie med utvendige fasadepaneler med en dekorativ overflate på begge sider. Denne lette kledningsløsningen gir utmerket beskyttelse mot vær, er UV-bestandig og er tilgjengelig i FR-klasse.

Se utvalgetRetningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår