Fargerike balkonger med VIVIX® fra Formica Group

Dato: 27 Mai 2020

Mulighetene er mange når du foreskriver VIVIX for ditt neste balkongprosjekt.

Formica Group produserer utvendige plater av høy kvalitet og materialets egenskaper gjør VIVIX ideell for bruk til blant annet balkong. Det store utvalget av dekorasjoner gjør det enkelt å variere utformingen og kombinere med andre materialer.

Bruk VIVIX-panelene til nyproduksjon eller renovering for balkongbrystning, skillevegger, veggkledning og tak for et attraktivt bomiljø som også er funksjonelt og beskytter mot vær og vind.

De CE-merkede platene har en estimert levetid på 40 til 50 år og er motstandsdyktige mot UV-lys og forvitring. De er holdbare og slagfaste og har en dekorativ overflate på begge sider. VIVIX blir ikke angrepet av råte og er veldig motstandsdyktig mot sprekker, de er også vedlikeholdsfrie og enkle å rengjøre.

Fra et miljøperspektiv, gjør den lange holdbarheten i seg selv VIVIX til et godt valg. En livssyklusanalyse er utført i samsvar med ISO 14001 og Formica Group er FSC®-sertifisert og oppfyller kravene til FSC.  

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår