Fasade i MøreRoyal

Dato: 22 Mai 2018

MøreRoyal® er førsteklasses, ferdig behandlet trelast klar til bruk uten noen form for behandling. Den trenger aldri maling eller beis, og innehar unike egenskaper som er ideelt for deg som ikke ønsker å bruke tiden din på vedlikehold. MøreRoyal® er hyppig brukt både på næringsbygg, driftsbygninger, støyskjermer og ikke minst som kledning, tak og terrasse til private boliger.

MøreRoyal® leveres i seks forskjellige farger: oker (RY.20), rød (RR.20), brun (RB.10), grå (RG.25), natur (RO.0) og setersvart (RS.25). Fargene er transparente, noe som fører til at trestrukturen blir synlig og gir materialene en levende overflate.

Kombiner materialer

kombinerer man tre med andre materialer som stein, hvite eller sorte plater, glassflater som store vindu eller rekkverk bryter man opp fasaden og oppnår et mer moderne uttrykk.

Kombiner ulike farger


fasader der man kombinerer to farger kan bryte opp og gi et spennende resultat. her ser du kombinasjonen setersvart (rs.25) og natur (ro.0) på første bilde, og natur (ro.0) kombinert med grå (rg.25) på andre bilde.

Lag rekkverk av lekter - Moderne og stilfullt

stramme linjer med lekter av møreroyal®, kombineres gjerne med glassrekkverk.

Referanseprosjekter Talgø

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår