Exvents aggregater med internasjonal sertifisering

Dato: 20 Apr 2022

Exvents aggregater har mottatt internasjonal sertifisering for sine boligventilasjonsaggregater.

Exvents aggregater har mottatt Eurovent Certified Performance. En slik sertifisering gir oss en bekreftelse på at våre produkter holder den kvaliteten vi forutsetter at de gjør, sier salgssjef i Exvent, Gard Skjelstad. Vi har høyt fokus på kvalitet, både på produkt- og kunnskapsnivå legger han til.

Anerkjennelse fra det uavhengige Eurovent Certita Certification Body (ECC) letter sammenlignbarheten og klassifiseringen av ventilasjonsutstyr på det internasjonale markedet. ECC-testene undersøker både energieffektiviteten og forbruket samt varmegjenvinningseffektiviteten til utstyret som skal sertifiseres.

EUs økodesigndirektiv og energimerkeforordningen for ventilasjonsaggregater handler om energieffektiviteten til produktene og definerer samtidig hvilke som er såkalte boligventilasjonsaggregater, altså aggregater utviklet for boligbruk.

Sertifiseringen gjelder for alle våre ventilasjonsaggregater med varmegjenvinning og varmepumpeteknologi for ventilasjon i boligbygg. Mer spesifikt betyr dette aggregatseriene Pinion, Salla, Svea, Pingvin XL, Pandion, Pelican, Alta, LTR-3 og LTR-5.