Ettermonter fritt fremkragede balkonger med norskprodusert BWC innfesting

Dato: 13 Mar 2023

Balkonginnfestingene fra Invisible Connection AS er en norskutviklet løsning som gjør det mulig å etablere balkonger etter at klimavegg eller fasadekledning er ferdigstilt.

BWC 40 U-H for gjør det mulig å ettermontere balkongen som gir mindre stillas/kran-kostnader, og raskere ferdigstilling av fasaden. I tillegg kan rekkverk monteres på bakken før balkongen heises på plass. BWC 40-U løser høydeforskjeller mellom balkonger/dekke, og kan benyttes til utkragede hjørnebalkonger, uten skråstag eller søyler.

BWC 40 U-H Er en norskutviklet balkonginnfestning, som muliggjør etablering av balkong, etter klimavegg eller fasadekledning.

Dette er fremtidens løsning
BWC 40 U-H er en bærekraftig innfesting til utkragede balkonger laget av: tre, stål eller tynne betongelementer. CO­2 avtrykket reduseres ved å bruke 50 til 60 % mindre betong og armering i tynne betongelementer. 

Løsningene til Invisible Connections AS passer godt med innfesting til innvending dekke som hulldekkeelementer, betongdekker og tredekker, men også ved rehabilitering.

Samtidig har BWC 40 U-H gode løsninger for vanntetting med bl.a. gummiflens mot GU og har selvfølgelig god kuldebrobryting.

BWC 40 U-H løser høydeforskjell mellom balkonger/dekke, og kan benyttes til utkragede hjørnebalkonger. Med vår løsning kan det prosjekteres med større hjørnebalkonger/balkonger, uten skråstag eller søyler.

Les mer om utkragede balkonger her eller ta kontakt med oss på telefon +47 71 22 44 70, eller e-post post@invisi.no.